Rozi lak na noktima

rozi lak
Rozi lak za nokte, Foto: Zoia Kostina/Shutterstock

Ljetni dani već polako prolaze, a dolazi nam jesen. Mijenjamo garderobu i svoje odjevne predmete, pospremamo kupaće kostime, kratke hlače i ljetne haljinice. Lepršave, lagane materijale uskoro će zamijeniti oni deblji. Da biste ostavili dašak ljetnog šarenila, možete to postići na jednostavan način. Kako? Ljetnim make up-om.

Za ljeto su karakteristične boje. Što više boja, to je styling moderniji. Od šarenih uzoraka na odjevnim predmetima i ostalim modnim dodacima, pa sve do make up-a. Ružičasto sjenilo odlično pristaje svijetloputim ženama koje se ne boje privući pažnju. Takav make-up nije nimalo zagasit i jednostavan, stoga ga ne voli nositi velik broj žena. One manje hrabre, radije se odlučuju za tamnija, klasičnija sjenila.

Sjenilo i ruž moraju biti ukombinirani kako ne bi previše odudarali jedno od drugog. Ružičasti ruž ili sjajilo radije koriste mlađe djevojke, dok zrelije žene biraju crveni ruž. Ženstven je i ističe sav vaš seksipil. No, što je s noktima? Možda niste znale, ali jednako je bitna boja laka na noktima. Da bi vam ova nadolazeća jesen prošla u što veselijem i ljepšem ugođaju, obojite svoje nokte lakovima šarenih boja.

Mi vam preporučamo rozi lak za nokte. Univerzalan je pa pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama. Nosite li sportski stil ili više volite elegantne modele, rozi lak uvijek odlično odgovara. Najbolje pristaje ženama svijetle kose, posebice platinasto plave. Lako ga je uklopiti sa svom šminkom i odjećom, pa nećete imati problema sa dugotrajnim spremanjem.

Danas možete pronaći mnoge nijanse roze boje, a ovog se ljeta najviše nosio tamno rozi lak s neonskim odsjajem. Uočljiv je i vrlo upadljiv stoga nije svačiji prvi odabir. Međutim, ukoliko pripadate hrabrijima i spremni ste odvažiti se na ovu boju laka za nokte, budite sigurni da se nećete razočarati. Privući ćete poglede gdje god krenuli, bila to uobičajena šetnja gradom ili romantičan izlazak.

Autor: D.Š., Foto: Zoia Kostina/Shutterstock