Kupaći kostimi za punije

uživanje na plaži

Da jasno nam je tek smo zakoračili u proljeće i gdje su još brige oko kupaćih kostima, panika oko pokojeg kilograma viška, pilinzi, kremice i histerični odlasci u solarij kako ne biste izgorili prvi dan na plaži. Nedajte se zavarati još pokojim oblačnim kvazijesenskim danom. Ljeto nije tako daleko kako se čini. Želite li izbjeći brzinsko kupovanje kostima počnite već sada razmišljati o onome što bi vam odgovaralo.

Dakle ako ste vitki vjerojatno nemate problem koji ima većina žena, a to je jeza koja prošeće leđima kada dođe dan za kupnju kupaćeg kostima. Nemate se gdje sakriti. Sve mane koje mislite da imate potpuno su ogoljene pod okrutnim nelaskavim neonskim svjetlima. Obratite pažnju na “sve mane koje mislite da imate”.

Dakle stvari vjerojatno nisu tako strašne kako ćete ih toga kobnog dana protumačiti. Pokoji masni jastučić nije ništa strašno, žena bi trebala biti meka i zavojita. No želite li ih ipak prikriti postoje načini na koji možete sakriti ono što želite, svima pred očima na najokrutnijoj sudnici (ne)brige o tijelu kroz predhodnih 355 dana, plaži.

Dakle primarno mjesto koje žene žele sakriti je izdajnički trbuščić. Možete slobodno odabrati jednodjelni kupaći kostim koji će imati dubok izrez pa čak ići i do polovice trbuha sprijeda. Izgledat ćete neodoljivo privlačno, a kritična zona donjeg trbuha biti će prikrivena. Odaberite onaj u tamnoj boji.

Želite li ipak nešto živahnije na plaži možete odabrati i odvažan uzorak ili print na jednodjelnom kostimu koji ima remen od tkanine ili možda tamniji središnji dio, a veseliji uzorak na grudima. Apsolutno in su kombinacije crne i neonskih boja. To je i odličan način da vizualno povećate grudi. Življi uzorak ili volani na području prsa odvući će pogled sa vaše male tajne.

Smatrate li da su vaš problem bedra odaberite dvodijelni kupaći kostim. Zapravo ste slobodni birati model koji želite, ali pobrinite se da možete pronaći i prikladni poluprozirni pareo. Ako je kostim u jednoj boji odaberite pareo sa uzorkom. Volimo životinjski uzorak! No ako kostim već ima print na sebi neka pareo bude u jednoj boji.

Ipak koliko se god užasavale plaže jedno je sigurno. Lijepa žena je sretna i samopouzdana žena! Stoga odustanite od stalnog uvlačenja trbuha. Radije se ponosno uspravite, dobit ćete isti efekt sa potpuno drugačijim i pozitivnijim govorom tijela. Ne skrivajte sebe i svoju kožu od drugih. Pokažite svoje adute i oni će zasjeniti sve mane oko kojih brinete. Budite nam nasmijane i vedre u očekivanju ljeta! Možda i koji izlet u toplice prije vrućih plaža naše obale.

Autor: L.K., Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock