Sex i avantura za jednu noć – osnovna pravila i savjeti

djevojka u gradu
Djevojka u nepoznatom gradu, Foto: Val Shevchenko/Shutterstock

Mislite da možete imati avanturu za jednu noć? Prije nego što ste u potpunosti odlučite, poslušajte nekoliko savjeta kako se na kraju ne bi razočarali. Kako god okrenete na vama je da odlučite što ćete učiniti.

Osjećaji su u drugom planu

Poznato je kako u avanture ne treba uključivati osjećaje. Naime ako slučajno dođe do javljanja dubljih osjećaja kao što je ljubav i naravno ljubomora, stvari se krenu komplicirati i jedna strana ostane povrijeđena.

Sloboda

U slučaju da ste odlučili pokušati s avanturom na jednu noć, ne očekujte neke dublje osjećaje jer ćete se samo razočarati. Pripremite se na činjenicu kako vjerojatno nećete biti jedina osoba u njegovom životu.

O prijateljstvu nemojte ni pomišljati

Ako ste se odlučili za vezu koja će se samo bazirati na kvalitetnom seksu tada bi bilo najbolje kada od svog partnera ne bi inzistirali još i na prijateljstvu ili možda malo ozbiljnijoj vezi. Jednostavno se trebate odlučiti što točno želite.

Grižnja savjesti

Seks bez obaveza moguć je jedino sa osobom do koje vam nije stalo, ali koja vam se sviđa. Inače se može dogoditi grižnja savjesti, jer će vam se neprekidno javljati osjećaji da vi tu osobu zapravo iskorištavate, a ona toga nije svjesna.

Seksi rublje

Strast i požuda temelji su neobaveznih seksualnih avantura. Upravo zbog toga potrebno je jako puno izazovnog rublja kojim ćete partnera svaki put ostaviti bez daha. Obratite malo pozornost da vas ne vidi više puta u istom donjem rublju.

Diskrecija

Bez obzira što je riječ o muškarcu prema kojemu osim fizičke privlačnosti ne osjećate apsolutno ništa, svoje najskrivenije tajne zadržite za sebe. Jedino što mu smijete otkriti su seksualne fantazije koje vam mora ispuniti. Točan broj muškaraca s kojima ste se zabavljali na ovaj način, također mu nije od velike važnosti pa ga radije otkrijte samo najboljoj prijateljici.

Foto: Val Shevchenko/Shutterstock