Kako zavesti različite tipove cura i žena

Cure u kafiću, Foto: conrado/Shutterstock

Svaka osoba ima svoj karakter i svoju osobnost. Netko tko je vama zanimljiv i privlačan, neće biti nekom drugom i obrnuto. Isto tako se razlikuju i djevojke i žene s obzirom na to koji su im muškarci privlačni i što im odgovara kod njih što se tiče karaktera, humora i same kemije. U nastavku donosimo kako možete zavesti različite tipove djevojaka i žena.

Djevojka “mrzim cijeli svijet”

Svakako u najzahtjevniju kategoriju žena ulaze one djevojke koje su na prvi pogled ljute na cijeli svijet. Takve djevojke se smatraju dovoljno inteligentnima da ne padaju na jeftine ulete. Njihov sustav obrane je izgrađen do posljednjeg detalja. One su direktne i oštre. Bit će vam dovoljan samo jedan njezin pogled da znate na čemu ste.

Iz provjerenih izvora znamo da su takve žene pravi izazov za sve muškarce. Žele se pohvaliti da su upravo oni uspjeli zavesti takvu djevojku i da je pala na njihove čari. Ako se i vi nalazite u toj skupini, krenite lagano i pomalo sramežljivo. Ovakvu djevojku privući će sramežljivi, tajanstveni i skromni muškarci.

Sofisticirana sponzoruša

Ovakav tip žena spada u kategoriju onih s najtežim karakterom. Budući da se radi o ženama kojima je bitna debljina vašeg novčanika i tip automobila koji vozite, ako ne ispunjavate niti jedan od uvjeta, pokušajte zadovoljiti uvjet diskrecije.

S takvom djevojkom možete očekivati samo avanturu i to pod uvjetom da ona ostane tajna. Ako vam je do toga, zajamčite joj tajnost i uživajte u kratkom flertu.

Starija žena

U slučaju da ste se oduvijek palili na starije žene, odmah vam mora biti jasno da ste za takve žene vjerojatno piletina. Naime, teško je zanemariti značajnu razliku u godinama. Kako sve ne bi bilo tako crno, ustvari imate šanse. Važno je samo da budete samouvjereni, ali ne i bahati. Glavni trik je u vašem šarmu pa se oboružajte njime i krenite u akciju.

Sramežljiva djevojka

Ovakva djevojka se obično ne odvaja od svojih prijateljica, a želite li izbjeći pogrešku, nikada je ne pokušavajte odvojiti od njih. Sprijateljite se sa svima u isto vrijeme, s naglaskom na nju, koja će dobiti poseban tretman. Preporučuje se izbjegavanje šala o seksu. Saznajte njezino pravo lice i krenite u napad.

Dobra ideja je da iskoristite prijateljice kao saveznice. Naime, uz pomoć njih, lakše ćete doći do njezinog srca. Ako mislite da vam se ova djevojka ne sviđa dovoljno, možda bolje da odustanete. Nije pametno slomiti joj srce, a ako to učinite, budite sigurni da će vas sustići njezine prijateljice.

Bez obzira na to kakvoj djevojci pristupate, uvijek zapamtite jedno. Odnosite se prema svakoj s poštovanjem. Žene najviše cijene pametne, pristojne i šarmantne muškarce. Vrijeme bahatih grubijana završilo je nakon što su i one završile osnovnu školu.

Autor: M.L., Foto: conrado/Shutterstock