Kako promijeniti imidž pomoću frizure

razdjeljak na stranu
Razdjeljak na stranu, Foto: Mihai Blanaru/Shutterstock

Vrijeme je za promjene i za drukčiji imidž. To može biti vaša kosa, šminka i odjeća. Ponekad je promjena u načinu šminkanja i drukčijem odabiru boje dovoljna da okolina primjeti kako ste uveli nešto novo. Ako ste dosada odabirali šminku u svijetlim i pomalo neutralnim bojama, promjena će se sigurno primjetiti ako se odlučite šminkati jarkim i veselim tonovima.

Šminkanje je jedan način i put. Odjeća predstavlja veću promjenu i daleko uočljiviju. Dosada ste nosili ravne cipele i više slijedili casual stil. No željni ste novih stvari.

Želite li pravu promjenu, pokušajte s odjećom u kojoj se isto tako osjećate ugodno ali koja će vas malo pogurati novim smjerom, još neistraženim i pomalo uzbudljivim. Nije pogrešno ako se odlučite za cipele na petu od 5 cm. I dalje ste elegantni, ali ipak ne osjećate kao da ćete izgubiti ravnotežu zbog vrtoglavo visokih potpetica.

Imidž možete promijeniti ako se odlučite na drukčiju frizuru. To je moguće tako što ćete se odlučiti za češljanje na novi način. Dovoljno je da razdjeljak počešljate na drugu stranu i čuda su moguća.

Razdjeljci na stranu su odlično rješenje, ako već niste probali. Ne samo što su moderni nego donose pravu promjenu. Kao stvoreni su za kratke bob frizure, raspuštenu kosu, kosu svezanu u rep i punđe. Odlično su rješenje za posebne prilike, ali isto tako i za svakodnevna druženja.

Ako više volite nositi kraće frizure ili skupljene, slobodno se poigrajte s razdjeljkom. On ne mora nužno stajati po sredini. Slobodno ga koncentrirajte više na stranu, a pravi efekt ćete postići ako skupite kosu u spušteni rep. U jednom dobivate elegantan i trendi izgled.

Kosa vam je neukrotiva i teško slažete frizure? Problem je riješen. Uzmite četku za volumen i prilikom sušenja naglasite željeni oblik razdjeljka.

Možete probati i duboke razdjeljke. Oni ne nastaju sami od sebe tako da će vam trebati malo više truda i vremena. Nabavite pjenu za kosu, široku četku i lak. Dok je kosa mokra odredite gdje će vam ići razdjeljak, stavite pjenu i osušite uz pomoć sušila. Na kraju ako je potrebno dodajte lak za kosu.

Autor: S.Š.  Foto: Mihai Blanaru/Shutterstock