Kako prikriti velike grudi

crna kosulja

Velike grudi vizualno ćete smanjiti haljinom od materijala koji klize i lagano padaju, te se veže oko vrata. Nemojte zaboraviti da se tajna zamamnog dekoltea skriva u odgovarajućoj veličini grudnjaka, ali i pravilnom držanju tijela!

Danas je prije svega bitno dobro izgledati i pritom ne izgledati neukusno, nego naprotiv otmjeno. To se prije svega gleda u poslovnim situacijama kada morate na sastanak, a tražena odjeća je prije svega elegancija.

Potrebno je znati kako se obući, a da osoba pritom ne izgleda vulgarno, ili još nešto gore. Sručnjaci su se potrudili i odlučili sve one žene sa velikim grudima uputiti kako se treba obući.

Posljednjih nekoliko modnih sezona u trendu su lepršave haljine napravljene od prirodnih i prozračnih materijala, u veselim bojama poput žute, plave, crvene i ružičaste, pa neka one budu vaš odabir.

Nosite i one s naboranim gornjim dijelom napravljenim od materijala koji lagano padaju ili haljine sa širom suknjom koja će potpuno balansirati grudi. Žene s velikim grudima trebale bi izbjegavati velike uzorke i printeve, ogrlice i ukrase na gornjem dijelu haljina.

Za velike se grudi preporučuju veliki izrezi jednostavnih linija, posebno ako su trup i vrat nešto kraći. Birajte haljine ili tunike koje se vežu oko vrata, te one koje imaju V- izrez ili U-izrez, ali i one sa srcolikim i kvadratnim izrezima.

Volite li košulje, nosite one od mekanih materijala kao što je svila. Što se tiče odabira naramenica, birajte grudnjake koji imaju lijepe naramenice kako bi upotpunili stajling. Grudnjaci neka budu sexy, ali da košarice nisu previše duboke.

Autor: S.Š. Foto: mysticlight/Shutterstock