Kako postići glamurozan izgled

djevojka s večernjim izgledom
Djevojka s večernjim izgeldom, Foto: KULISH VIKTORIIA/Shutterstock

Koliko ste samo puta gledali brojne evente na kojima su svojim izgledom brojne zvijezde sve prisutne ostavljale bez daha? Vrlo vjerojatno ste više puta poželili izgledati isto tako glamurozno i naravno veličanstveno, što kada malo bolje pogledate i nije neki problem. Slijede korisne informacije kako postići glamurozan izgled.

Make up savjeti

Ako želite izgledati poput omiljene slavne osobe, potrebno je poznavati osnove šminkanja te biti svjestan prednosti i mana na licu.

Da bi ostvarili promjenu koju želite i na kratko vrijeme postali druga osoba, treba znati kako istaknuti lice.

Odgovor na pitane kako postići glamurozan izgled ovisi o tome koliko daleko želite ići i kakvoj se promjeni nadate. U obzir treba uzeti i godine.

Ukoliko ste mlada djevojka sigurno ćete posegnuti za malo jačim nijansama pomoću kojih ćete istaknuti sve svoje prednosti. Ako ste naravno dama u svojim tridesetima potrudit ćete se da vaša šminka bude umjerena, ali opet vidljiva.

Da bi izgledali glamurozno, treba voditi računa o frizuri. Tu vam naravno može pomoći vaš frizer, dovoljno je samo da mu objasnite što točno želite, a najbolje bi bilo kada bi uz sebe imali sliku omiljene frizure.

Lijepo i elegantno možete izgledati cijeli dan, ali zato trebate voditi računa o tome kakvu šminku na sebe stavljate. Naravno ako je u pitanju puder sumnjive kvalitete, nije baš vjerojatno da će vam trajati do 10 sati.

Pokušajte s olovkom u svjetlijim tonovima što će vašim očima dati još čarobniji izgled. Osim samog glitera možete isto tako pokušati i sa svjetlucavim prahom koji ćete nanijeti na svoje lice.

Pazite da sve bude u granicama dobrog ukusa, pretjerivanje nikada nije izgledalo lijepo. U slučaju ako ne želite da vaša kosa nakon osam sati provedenih na poslu izgleda kao da vas je netko prikopčao na struju, uvijek nosite četku sa sobom.

Neka odjeća koju birate bude ona u kojoj se udobno osjećate, u kojoj ćete pokazati koliko imate samopouzdanja. Ako niste na “ti” sa štiklama nađite sredinu i obucite cipele s petom visine do 5 cm.

Pogledajte na kraju video koji će vam pomoći da postignete željeni izgled i osjećate se savršeno.

Autor: S.Š., Foto: KULISH VIKTORIIA/Shutterstock