Kako biti jaka žena

jaka žena

Jaka i pametna žena zna kako da sigurno i hrabro korača kroz život, te kako treba postupiti u kojem trenutku u životu. Ona se ne boji izazova, a svoje slabosti vješto skriva, te neke tajne neće reći niti svojoj najboljoj prijateljici. Ako i vi želite biti jaka žena, u nastavku vam donosimo primjere kako se trebate ponašati i živjeti život punim plućima, te koje stvari trebate uvijek zadržati samo za sebe, kako vam vaše slabosti na putu prema uspjehu ne bi bile prepreke.

Jaka žena nikada ne otkriva baš sve detalje svoje ljubavne veze, nikome. Svaka ljubavna veza ima svoje uspone i padove, i kada je sve divno i krasno u vezi, ne rijetko iza toga slijedi pad i nastaju problemi što je potpuno normalno. U redu je ponekad sa prijateljicama podijelite neke situacije iz svoje veze, ali neke stvari ipak treba zadržati za sebe, poput onih loših kako ne bi ispalo da vam se samo loše stvari događaju i kako ne bi narušili izgled vaše veze.

Isto tako jaka žena neće nikome, a posebno svom partneru priznati da joj dođu dani kada razmišlja o svom bivšem partneru. Razmišljati o bivšem partneru ne znači da ga nije preboljela, nego je normalno da se ponekad sjetite osobe s kojom ste dijelili dobro i loše. To je jedna vrsta intime, koju jake žene čuvaju samo za sebe.

Jaka žena neće nikada pričati o svojim slabostima, te ih nikada neće otkrivati drugima. Ako želi nešto promijeniti na svome tijelu ili ako nije zadovoljna sa nekim dijelom svoga tijela, to će zadržati za sebe i isticati će samo svoje atribute. Zato na takvim ženama ne primijetite da i one imaju nesavršenosti, jer nitko nije savršen i svatko bi nešto htio promijeniti na sebi, ali da bi zračili ljepotom bitno je znati se nositi sa svojim tijelom u potpunosti.

Pametna i sposobna žena ne odaje nikome koliko zarađuje i koliko troši. Tu informaciju čuva za sebe, kako o njoj ne bi raspravljali ljudi koje se ta informacija najmanje tiče. Novac koji je ona zaradila je njen trud, koji će ona iskoristiti na način koji samo njoj odgovara, bez tuđih rasprava o tome.

Autor: A.Z., Foto: Daniel_Dash/Shutterstock