Galebarenje – Kako zavesti strankinju

Dečko zavodi djevojku, Foto: chaoss/Shutterstock

Ako pripadate skupini onih koji svake godine vole uživati u ljetnim avanturama sa strankinjama na pravom ste mjestu. Iako mislite da svaku od njih možete zavesti istim metodama, varate se. Britanke, Španjolke, Talijanke… svaka ima neke svoje osobine i karakter koje ne možete primijeniti na onu drugu. Stoga, u nastavku pročitajte savjete kako “uloviti” baš onu koju želite.

Zavođenje Francuskinje

Francuskinje imaju ono nešto što ih čini posebno privlačnima. Teško im je odoljeti pa tako ako naletite na jednu upravo takvu, znajte da možete biti direktni i izravni, bez imalo zadržavanja i igrica. Više od svega vole direktne muškarce koji znaju što žele i ne libe se to pokazati. Budući da su otvorene za nova poznanstva i da vole komunikaciju, budite šarmantni i pokažite svoje znanje o Francuskoj. Naime, Francuzi su ponosni na svoju zemlju, kulturu, hranu i jezik pa bi bilo dobro da u razgovor ubacite nešto o tome.

Zavođenje Španjolke

Španjolkama je u krvi zavodnički pogled i pomalo prpošno ponašanje kojemu malo tko može odoljeti. Uvijek su vesele, nasmijane i pričljive pa ako ste i sami takvi, ne biste trebali imati problema. Nakon što ste razmijenili nekoliko dubokih pogleda, znači da ste dobili dopuštenje da krenete u akciju. Španjolke znaju što hoće i imaju svoju osobnost i karakter pa biste i vi trebali imati nešto više samopouzdanja. Budite uvjereni da ćete se susresti sa strašću i temperamentnim ponašanjem, a u zavođenje dodajte i nekoliko suptilnih dodira koji će je odmah osvojiti.

Zavođenje Talijanke

S Talijankama ne biste trebali imati previše probleme ako se držite klasike. One vole tradicionalan pristup u kojem muškarac prvi prilazi ženi. Udijelite joj nekoliko komplimenta te joj pokažite kako cijenite njezine stavove i načine razmišljanja. Budite prirodni i iskreni i ubrzo će se naći u vašem zagrljaju.

Zavođenje Britanke

Da biste osvojili Britanku, morate imati puno samopouzdanja. One vole muškarce koji znaju što hoće i koji imaju svoj stav. Također, vole muškarca koji će učiniti sve da dobije upravo nju. Iako će vas u početku možda sramežljivo odbiti, to nije razlog da odustajete. Uklopite u zavođenje i malo pametnog humora koji će je raspametiti.

Zavođenje Njemice

Iako će vam se Njemice u početku doimati hladno, daleko i nepristupačno, to ne znači da ne mogu pasti na vas ili da joj se ne sviđate. One nešto teže padaju na one tipične komplimente koje muškarci udjeljuju ženama pa je glavni savjet kod zavođenja Njemica taj da budete pametni. Nemojte joj odmah otkriti sve karte, budite gentleman, a kroz humor i šalu pokušajte doprijeti do njezinog srca.

Autor: M.L., Foto: chaoss/Shutterstock