Savjeti za zavođenje na plaži i u sličnim situacijama

zavodnica

S dolaskom toplijih dana i odlaskom na more, svi su raspoloženiji za avanture. Visoke temperature i manje odjeće, pobudit će dodatnu želju za romansom. No, ako niste vješti u zavođenju, tu bi mogao nastati problem. Kako biste sve odradili kako treba i uspješno zaveli djevojku, u nastavku donosimo taktiku koja uvijek pali.

Zabavljajte se s prijateljima

Zbog zabave, sunca i mora ste sigurni i došli na ljetovanje. Nemojte stajati po strani i gledati zgodne djevojke jer biste tako lako mogli navući etiketu čudaka. Radije se smijte i zabavljajte jer ćete tako ostaviti pozitivan utjecaj na suprotni spol. Svi vole nasmijanu i vedru osobu koja zbija šale u društvu, a upravo će vaša vedrina biti najbolji magnet za djevojke.

Djevojke će žudjeti da vam se pridruže, a sve što trebate sada učiniti je da ih pozovete u svoje društvo. Pritom izbjegavajte komentare na račun izgleda drugih djevojaka na plaži bez obzira mogu li vas one čuti ili ne. Nitko ne voli imati posla s osobom koja komentira druge. Izostavite i nepristojnu dernjavu jer ona nikako ne ide uz dobru zabavu.

Ne buljite

Ako baš volite gledati sve pripadnice ženskog spola na plaži, odaberite sunčane naočale. U protivnom ćete drugima biti jadni i čudni. Brz pogled je u redu, ali neprestano buljenje se nikako ne preporučuje.

Ne ponašajte se kao da imate 16 godina

Neki muškarci svojim ponašanjem smanjuju šanse kod djevojaka, a da ni sami ne znaju što rade krivo. U nastavku donosimo kako se nikako ne biste smjeli ponašati pred djevojkama na plaži:

  • nemojte se napiti
  • nemojte zviždati
  • nemojte neumjesno dobacivati
  • nemojte skakati u vodu uz glasne krikove
  • nemojte puštati jako glasnu glazbu
  • nemojte ispitivati djevojke da vas namažu losionom za sunčanje
  • nemojte se vi nuditi da utrljate djevojci losion za sunčanje

Zamolite je da slika vaše društvo

Fotografiranje je odlična prilika za dobar ulet. Lako ćete postići komunikaciju, a neke djevojke će biti toliko otvorene da će vam dozvoliti da i njih fotografirate. Ako se nalazite na nudističkoj plaži, svakako prije fotografiranja obnažene djevojke, zatražite njezinu dozvolu.

Organizirajte grupne aktivnosti

Organizirajte odbojku na pijesku te pritom uz svoje društvo, okupite i još neke (zgodne) djevojke s plaže. No, nemojte biti previše napadni i prozirni. Ne morate svaku loptu usmjeriti prema djevojci koja vam se sviđa.

Priđite zainteresiranoj djevojci

Naoštrite sva čula na plaži i priđite onoj djevojci koja je pokazala najviše interesa. Žene često same naprave krug po plaži kako bi srele društvo ili dale priliku muškarcima da im priđu. Nikada ne prilazite djevojkama koje se sunčaju, koje su u društvu muškaraca i koje izgledaju kako ne žele da im itko prilazi.

Priđite djevojkama u društvu

Kako vaš ulet ne bi bio toliko očigledan, priđite skupini djevojaka. Budite neopterećeni, prijateljski nastrojeni i zabavni. Tada ćete imati priliku i vidjeti koja djevojka vam se najviše sviđa, ne samo po izgleda nego i po karakteru.

Uz poznavanje ovih pravila zavođenja na plaži, nećete moći napraviti fatalne greške zbog kojih ćete ostati bez ljetne romanse. Igrajte igru po ovim pravilima i zabava s djevojkom s plaže je zagarantirana.

Autor: M.L., Foto: Inga Marchuk/Shutterstock