Dr. Oetker Desertni preljevi u novom pakiranju

desertni preljevi

Uz sve radosti koje prate najtoplije godišnje doba, pravo je vrijeme za slatka i ukusna osvježenja. O čemu se radi? Kao i svaki put dosada tako je Dr. Oetker još jednom odlučio razveseliti razne dobne uzraste omiljenim desertnim preljevima u novom ruhu.

Odsad možemo uživati u čarobnim okusima mini desertnih preljeva kao što je šumsko voće, neizostavna čokolada i slasne jagode. Spomenuti preljevi koji su dostupni svima temelje se na vrhunskoj recepturi s visokim udjelom voća i okusom fine čokolade.

Dr. Oetker donosi desertne preljeve u tri okusa: čarobna jagoda s 35 % udjela jagode, šumsko voće u kombinaciji borovnica, malina i kupina te čokolade.

Uz već poznate preljeve pakirane u tubi od 200 g, ovi čudesni dodaci raznim desertima dolaze u novom pakiranju od samo 50 g, zbog čega su kao stvoreni za kombiniranje kako bi se postiglo još veće bogatstvo okusa omiljenih ljetnih deserata.

Novi dizajn privlači simpatičnim pakiranjem za jednokratnu uporabu, a čime se garantira izdvojenost na polici zbog čega će ih mnogi primijetiti. Sve što trebate napraviti je odabrati idealan okus za sebe i obitelj. Nova ambalaža garantira najbolji omjer cijene i kvalitete.

Za što su sve dobri desertni preljevi?

Novo pakiranje za jednokratnu uporabu je kao stvoreno za ukrašavanje pudinga, kolača, sladoleda, palačinki i omiljenih voćnih salata. Radi se o dodatku za sve prigode. Sada više ne morate razmišljati o tome kako bi počastili svoje ukućane, odgovor je tu pred vama.

Slijedi recept za brzu pripremu ledenog deserta.

Sve što vam je potrebno je da odaberete željeni okus ledenog deserta. Kada ste to napravili u posebnu posudu ulijte 2 dl hladnog mlijeka i dodajte sadržaj iz vrećice. Miješajte kratko uz pomoć miksera prvo najmanjom brzinom, a zatim najvećom do 3 minute.

Smjesu ulijte u plastičnu ili staklenu posudu i ostavite u zamrzivaču te zaledite do čvrstoće koju želite. Posebnom žlicom za sladoled oblikujte kuglice i poslužite u kornetima ili čašama za sladoled. Na kraju ne zaboravite na desertni preljev po želji.