Prvi simptomi zaljubljenosti

biti zaljubljen

Biti zaljubljen i voljeti su potpuno dva različita pojma. Ljubav je nešto što može trajati cijeli život, dok je zaljubljenost prolazna. Kada je čovjek zaljubljen do ušiju osjeća nešto što se inače ne osjeća, te je toliko sretan i zaokupljen voljenom osobom, da ništa drugo oko njega nije bitno.

Kada je čovjek zaljubljen, svi to primjećuju. Gdje god da se pojavi, svatko primijeti poseban sjaj u očima, a na pitanje da li je osoba zaljubljena osoba uvijek odgovara negativno, jer zapravo još ni sama ne zna što želi.

Osobe koje su zaljubljene često imaju problema sa apetitom, kojeg gube. Zaljubljene osobe jednu nešto na brzinu zato što moraju i to je to, jer one jednostavno od okupiranosti osobe u koju su se zaljubile, nemaju ništa drugo na pameti.

Zaboravljivost je jedan od klasičnih simptoma zaljubljenosti. Do zaboravljivosti dolazi zbog preokupiranih misli voljenom osobom, i tu se neko vrijeme nažalost ništa neće moći. Nesanica je isto jedan od glavnih simptoma zaljubljenosti do ušiju. Ljudi koji su jako zaljubljeni, imaju toliko preokupiranu glavu voljenom osobom, da jednostavno ne mogu niti spavati.

Osmijeh na licu zaljubljene osobe je toliko zarazan, a na licu se nalazi kroz cijeli dan, pa čak i ako se dogode stvari koje zaljubljena osoba ne voli, ona ih u ovoj fazi neće niti primijetiti. Dekoncentriranost je isto jedan od galvnih pokazatelja da je osoba zaljubljena, posebice ako u danu ne može biti koncentrirana na jednu stvar par minuta.

Miris osobe u koju ste zaljubljeni okupira vašu maštu i glavu kroz cijeli dan, a ukoliko taj miris osjetite i na mjestima gdje nije osoba u koju ste zaljubljeni, znači da ste u potpunosti zaluđeni njom. Ako se u zadnje vrijeme pronalazite kako pričate sami sa sobom u ogledalo, ili još bolje pričati sa osobom u koju ste zaljubljeni u gledalo, mislimo da vam ne treba dodatno pojašnjavati.

Autor: A.Z., Foto: Edyta Pawlowska/Shutterstock