Kako razumjeti muškarca

sam muskarac

Ako želite svoju vezu napraviti kvalitetnijom, trebate se potruditi više razumjeti muški svijet i njihove poglede na život. Muškarci su potpuno drugačiji od žena pa tako i različito reagiraju od žena. Jedna od najbitnijih stvari koju trebate znati vezano za muškarce, je zašto se u nekim trenucima tako ponašaju. U nastavku vam donosimo odgovore na neke primjere.

U ljubavnim vezama često dolazi do problema koji izgledaju nerješivi. No, kako bi ih što prije riješili, bilo bi dobro kada bi znali malo više o svom muškarcu. Najbolje ćete upoznati svoga muškarca ako ćete znati što on radi kada je sam kod kuće.

Većina muškaraca kada je sama gleda porno filmove koji se vama gade i za koje im uvijek prigovarate. Pa kada vas nema je prava prilika. Svi oni ljubavni i erotski filmovi su filmovi koji se gledaju u vrijeme kada ste vi doma, ali kada je muškarac sam, nema šanse da će to gledati.

Puno muškaraca kada je samo razmišlja o bivšoj djevojci. Razmišljanje o bivšoj djevojci nije zato jer ju još uvijek vole, daleko od toga, ljubav je možda zauvijek prošla. Ali oni vole znati s kime je sada njihova bivša djevojka te tko ih je naslijedio.

Kada su sami muškarci vole glasno slušati muziku i pjevati. To im je najbolji ispušni ventil, a ako ništa ne čujete, to znači da ju sluša na slušalice. Isto tako vole se skidati, što su više goli dok su sami, to im je bolje i ugodnije.

Kada su sami muškarci vole pričati sa svojim majkama. Njima je majka osoba od najvećeg povjerenja, te s njom vole sami i u miru razgovarati. Zato kada ostanu sami, prvo će nazvati svoju majku.

Jedu sve ono što protiv čega ste vi. Jedva čekaju da vi odete i da oni počnu radite sve stvari koje vama smetaju, a koje oni poštuju kada ste vi u blizini. Vrlo vjerojatno i borave dugo vremena na wc-u, pa tamo pročitaju par listova novina i uživaju u miru i tišini.

Sve te stvari muškarci moraju što češće imati, kako bi bili što ispunjeniji i sretniji u vezi.

Autor: A.Z., Foto. Captblack76/Shutterstock