Kako vratiti zaljubljenost

biti zaljubljen

Većina parova misli kako je zaljubljenost prisutna samo na početku veze, te da, kako godine odmiču, ona potpuno gubi iz veze. No, to nije uvijek tako, jer postoje parovi koji su i nakon puno zajedničkih godina, koje su proveli i dalje sretno zaljubljeni. Kako je to moguće i kako vratiti zaljubljenost u vezu, donosimo u nastavku.

Kako bi bili što bliži sa svojim partnerom, prije spavanja ga zagrlite i neka i on vas zagrli. Nemojte spavati svaki na svojoj strani kreveta, nego budite zagrljeni i povećajte bliskost među vama. Jako se lijepo probuditi u nečijem zagrljaju i to će vas sigurno približiti.

Potaknite svoga partnera da radi ono što voli, da se bavi hobijem kojeg voli i da se druži i s drugim ljudima koje voli. Poticanje partnera na bavljenje onim što voli, će pobuditi zaljubljenost i veliku ljubav prema vama. Što više dajete, više primate.

Kako bi probudili uspavane vruće noći u vašem krevetu počnite ponovo očijukati sa svojim partnerom. Očijukanje će vas dovesti na početak veze, kada su strasti bile na najvišem nivou.

Kako bi probudili emocije u vama i partneru, ljubite se što češće! Ljubite se, grlite se, mazite se, nemojte u niti jednom trenutku veze zaboraviti na dodire. Koliko god vam to sada više nije interesantno kao i na početku veze, jer možete to napraviti kada god želite, baš iz tog razloga ljubite svog partnera kad god možete.

Dobro je poznato koliko tehnologija otuđuje ljude. Tehnologijom je danas okupirano 99% ljudi, i sve se manje druže jedni među drugima, sve je manje razgovora, pogleda, osmijeha. Svi komuniciraju preko tehnoloških uređaja, što nije nimalo dobro. Zato odvojite jedno vrijeme u danu samo za svog partnera, i isključite mobitel, televizor i kompjuter, i to vrijeme posvetite samo jedno drugome.

Kako bi probudili zaljubljenost u vašoj vezi, pronađite neku zajedničku aktivnost, koju ćete vi i partner zajedno raditi. Odredite si kojim danom i u koliko sati i pridržavajte se toga.

Autor: A.Z., Foto. Ammentorp Photography/Shutterstock