Znakovi da nije zainteresiran

veza i zdravlje

Kako muškarcima nije lako shvatiti žene, istini za pravo, nije niti ženama muškarce. Imate muškarca s kojim se već neko vrijeme viđate, ali on vam se nikad ne javi prvi ili vas samo zove kada se napije? Još vas nije upoznao s prijateljima ili ako ih sretnete nigdje vas ne predstavlja kao djevojku? Ima puno obveza, baš je izašao iz duge veze, stalno prekida s vama, jesu li to opravdanja ili mu jednostavno nije stalo do vas?

Ako se vaš muškarac ponaša kao gore navedeno, treba se pomiriti s tim da mu jednostavno nije stalo do vas. Ako se sami uvjeravate da on jednostavno nije još spreman za ozbiljnu vezu, možda biste se trebali osvijestiti i prestati gubiti vrijeme na odnos koji vas ne čini sretnima.

Ni jedan muškarac nije toliko sramežljiv da vas ne bi pozvao van ako gaji simpatije prema vama. Već ste sto puta čuli da muškarci vole loviti i možda vam nije drago čuti, ali to je jednostavno tako. Kada vas muškarac zove van, on želi privući vašu pozornost, vi tako kontrolirate situaciju. Ako ste vi ta koja mora trčati za njim i organizirati susrete, njegove namjere nisu jake prema njima.

Možda nije lako čuti, ali ako vas partner nema potrebu nazvati, znači da niti ne misli na vas. Znaju se muškarci koristiti telefonom i puno ga koriste kada im je stalo. Stoga, nakon izuma mobitela i društvenih mreža izgovori poput “ima puno posla” ili “puno putuje” padaju u vodu.

Biti u vezi ili družiti se s nekim nije isto. Ako niste sigurni u kojem smjeru vaša veza ide, zaustavite se na tren i razgovarajte o tome. Izvadite sve stvari na stol i dogovorite se, ali nemojte pristati na vezu “bolje išta nego ništa”.

Ozbiljan muškarac kojem je stalo do vas sigurno razmišlja kako bi vas htio za životnu partnericu. Da vas zaprosi mogu ga možda priječiti financije i posao, ali to ne može uvijek biti tako. Postoji razlika između “ne želi se oženiti” ili “ne želi se oženiti vama”. Na vama je da procijenite u koju točno kategoriju spada.

Autor: S. G., Foto: Wavebreakmedia ltd/Shutterstock