Taktike zavođenja muškarca

zavodjenje

Zavesti nekoga nije laka stvar, ne uspijeva svima, no postoje žene koje znaju kako to dobro napraviti. Moć zavođenja nije u fizičkom izgledu, nego ovisi o vašem stavu, držanju i načinu komunikacije. Tajna dobrog zavođenja je da se dobro osjećate u svojoj koži, a to je magnet za muškarce.

Ljepota može privući muškarce na prvu, ali to ne zadržava dugo njihovu pažnju, nego vaše ponašanje. Želite li ga zavesti prvo morate procijeniti kakav je, je li introvertan ili ekstrovertan? Voli li se šaliti ili je ozbiljan? Što ga zabavlja? Je li štreberski tip ili sportski tip? Kada napravite procjenu lakše ćete moći prilagoditi svoju taktiku.

Na početku zavođenja morate izgledati kao da se dobro zabavljate i da ste otvorena osoba. Glumljenje nedostižne dive nije poželjno, no isto tako, nije niti pretjerano nametanje. Budite samopouzdana i seksi, baš kao što i jeste.

Pokušajte mu uhvatiti pogled, ako treba i nekoliko puta, ali budite prva koja će ga i odvratiti. Sljedeći put kada vam se pogledi sretnu, ne zaboravite se nasmiješiti.

Ako vam on ne priđe prvi, nemojte se ustručavati vi prva njemu prići, preuzmite inicijativu i ne bojte se odbijanja jer ste vi zavodnica i to zapamtite. Naravno, prije nego krenete u akciju, pripremite se s nekim dobrim uletom.

Humor je ključ dobrog koketiranja pa ga ne zaboravite ponijeti sa sobom jer će vas daleko dovesti. Zabavite ga i kada vidite da je zabava na vrhuncu, otiđite! Tada će početi prava zabava. Tu ćete ga ostaviti da kuha i sigurno će vas tražiti broj telefona kada ćete reći da baš sad morate ići.

Sada je situacija kada on misli da preuzima stvar u svoje ruke i sigurno će vam se on prvi nakon toga javiti. Kada vam se javi, vaša moć zavođenja opet nastupa jer se sada morate istaknuti iznad svih žena koje su u njegovom životu. Muškarci ne vole pričljivice nego žene koje znaju dobro slušati, ali da im i dobro pariraju u razgovoru.

Nemojte previše zanovijetati, tračati i žaliti se na posao. Ako vam se ne javi odmah, nemojte mu to nabijati na nos nego ga počastite iskrenim osmijehom. Želite li ga zavesti onda pokažite razumijevanje za njega i ako je zbog nečeg loše raspoložen, vi budite ta koja će oraspoložiti.

Ako nekoga želite zavesti, nemojte se ustručavati to napraviti, razmišljajte pozitivno i probajte. Može se dogoditi da ga nećete uspjeti zavesti, ali onda vjerujte, to i nije muškarac za vas.

Autor: S. G., Foto: Tyler Olson/Shutterstock