Kada muškarac nije spreman za vezu

Svakoj vezi je potrebno puno truda i ljubavi s obje strane, kako bi ona opstala. Nije dovoljno da se samo jedna strana trudi, a ako vi mislite da ste vi jedini koji se u vašoj vezi trudi, te kako vašem muškarcu više nije stalo, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera, koji će vam potvrditi vaše sumnje ukoliko su istinite.

Ako vas vaš muškarac ne želi u svim dijelovima njegovog života, znači da ne misli ništa ozbiljno s vama. Oni kojima je dosta da ste u njihovim životima samo u nekim trenucima, i to baš onda kada je u pitanju seks ili maženje, ne misle s vama na duge staze.

Ukoliko je vaš muškarac pored vas, a čini se kao da je daleko od vas, znači da će vam to pokazati sa svojim govorom tijela. Muškarci koji nisu prisni uz svoje partnerice tijelo, posebice onda kada su u društvu, zapravo ne žele ništa dublje.

Ako uporno odbija druženje s vašim najbližima, bilo da se radi o obitelji ili vašim prijateljima, znači da se ne želi dublje zavlačiti s vama, nego da mu je dosta samo da ste vas dvoje zajedno i da se volite. Takav muškarac sigurno nema namjeru biti zauvijek s vama.

Ako pak skriva nježnost i hladan je prema vama u javnosti, nema očitijeg znaka da ne želi ništa više. Muškarac koji želi svima pokazati svoje ženu i ne srami se pred svima ju grliti i ljubiti, je muškarac koji sigurno želi nešto više i to zauvijek.

Zapravo tu nema prevelikog razmišljanja i nauke, vrlo je jednostavno otkriti sviđate li se svom muškarcu ozbiljno ili ne. A kada već primijetite znakove, savjetujemo vam da postupite u skladu s njima, te da ne žmirite na njih. Znamo da nije lako ako stvari ispadnu onako kako vi niste htjeli, ali što prije prekinuli ono što vas ne čini sretnima, to ćete si prije otvoriti vrata za dugu sreću.

Autor: A.Z., Foto: auremar/Shutterstock