Kako prepoznati zaljubljenog muškarca

zaljubljeni muškarac

Kako bi prepoznali muškarca koji jako pati za vama, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera, uz koje će vam sve biti potpuno jasno.

Ako muškarac pokazuje interes za svaki dio vašeg života, znači da mu se jako sviđate i da nije nimalo ravnodušan. Isto tako ako vam njegove poruke stižu i u kasne noćne sate, znači da razmišlja samo o vama i da bi želio s vama nešto više od prijateljstva.

Ako vas dodiruje prilikom razgovora, to sigurno nije nimalo slučajno, nego je to jasni pokazatelj da mu se jako sviđate. Svaki fizički dodir koji je kao slučajan, zapravo nije i nemojte padati na te fore.

Ako ga često ulovite kako i dok ne razgovarate gleda u vas, te vas promatra, znači da vas stvarno jako želi. Samo muškarci kojima se neka žene sviđa, je se ne mogu nikako nagledati, a čak se i ne srame to pred njom pokazati.

Ako vas nakon izlaska prati kući, kako ne bi sami hodali do doma, znači da se brine o vama i da vas gleda malo drugačijim očima. Žene koje su osvojile muškarca, nikada se kući ne vraćaju same.

Koliko god danas bilo normalno da i žena plati piće, ako vam muškarac ne dopušta da platite piće, znači da pred vama želi biti pravi kavalir kakvog žene vole, te da vas želi osvojiti. Posebice ako vas pozove i na večeru.

Ako muškarac osjeti povezanost među vama, on se to neće bojati pokazati nego će upravo suprotno, pokazati i dati vam to do znanja kroz male trikove, koje će pokazivati i pred drugima. Miganje u društvu je jasan znak da je među vama nešto više, barem što se tiče njegove strane.

Muškarac koji uvijek lijepo i jako miriše u vašem društvu, je svakako muškarac koji vas želi impresionirati i ostaviti dobar i jak dojam na vas.

Autor: A.Z., Foto: Pressmaster/Shutterstock