Znakovi da je bivši još zaljubljen

znakovi da je još zaljubljen

Mnoge žene nakon prekida veze imaju osjećaje prema svojim bivšim dečkima. To se posebno odnosi na one koje su ostavljene. Ne mogu prihvatiti činjenicu da ih je ljubav njihovog života ostavio i krenuo dalje. No također ima slučajeva kada se parovi rastane, a i dalje se vole jednako kao prije. Slijedje znakovi da je bivšem još stalo

Žene u tim trenucima prekida zanima jesu li ih njihovi bivši preboljeli ili ipak gaje još neke osjećaje. Najgora je spoznaja da vas bivši jednostavno ne voli i ne osjeća ništa prema vani, a vi ga još volite. No, događa se da se mnogi parovi nakon nekog vremena pomire i imaju čvršću vezu nego ikada.

No, prije mirenja s bivšim prepoznajte znakove je li njemu još uvijek stalo. Ako vam se nakon prekida i dalje javlja, šalje poruke, zasigurno mu je još stalo do vas. Kada želi s vama ostati u prijateljskim odnosima, kao da vam želi reći da vas se ne može u potpunosti odreći.

Možda vam prijateljstvo pomogne da učvrstite odnos i ispravite sve one stvari koje u vezi nisu funkcionirale. Ako vam jasno daje do znanja da mu nedostajete, očito puno razmišlja o vama i trenucima koje ste proveli zajedno. To je dobar znak, jer očito žali zbog prekida i nedostajete mu.

Onaj muškarac koji je još zainteresiran za vas uvijek će htjeti s vama popričati, udijeliti vam pokoju lijepu riječ i htjet će s vama što duže pričati, jer mu vaše prisustvo stvara ugodu. Ako vas bivši propitkuje postoji li u vašem životu netko nov, to je znak da ga to muči i ne bi volio da bude zamijenjen jer očito nije spreman za prekid.

U takvim trenucima nemojte pokazivati znakove očajnice, držite se suzdržano, no ipak susretljivo. Nemojte odmah pasti na njegove flertove, pogotovo ako vas je on ostavio.

Dajte vremena i sebi i njemu da shvatite jesu li njegove namjere iskrene i voli li vas još uvijek. Ako vas voli, a i vama je stalo, razgovarajte otvoreno i dajte svojoj ljubavi novu šansu. Možda će ovaj put biti dugoročno. Treba biti strpljiv i čekati pravi trenutak.

Autor: M.Š., Foto: Losevsky Pavel/Shutterstock