Zlatni savjeti za urnebesan i nezaboravan seks

mladi bračni par
Mladi bračni par u krevetu, Foto: krivenko/Shutterstock

Kako bi spolni odnos između vas i partnera bio nezaboravan naučite par trikova jer ćete ga uz pomoć njih dovesti do ludila. Ono što je važno zapamtiti je to da spolni odnos nikada ne planirate i da na taj čin gledate kao na nešto najintimnije i najljepše što imate sa partnerom.

Žene u krevetu vole pokazati da znaju baratati s njegovim “alatom”, međutim neka iskustva govore da u tome i nisu preveliki stručnjaci. Želite li svog partnera ostaviti bez daha najbolje bi bilo kada bi prvo krenuli sa nježnim pokretima. Postepeno ubrzavajte.

Smatra se kako se najbolje seksualno iskustvo može doživjeti bez planiranja. Nikada nemojte dogovarati kada i gdje ćete se seksati, jer ćete tako samo uništiti čaroliju.

Krevet u spavaćoj sobi nije jedino mjesto u vašem stanu na kojem se možete zabavljati. Trebate voditi računa da za poboljšanje seksualnog života treba imati malo mašte. Dakle ne dozvolite da vam intiman život padne u monotiju, zavedite svog dragog koji put u kuhinji, na radnoj površini.

Kada se seksate nikada nemojte činiti nešto što ne veseli vašeg partnera. Istražite sve njegove erogene zone i dovedite ga do vrhunca. To ćete najbolje učiniti tako što ćete prije malo popričati o tome što ga veseli, odnosno što voli da mu radite.

Partneru otkrijte sve svoje skrivene fantazije i pokušajte ih ostvariti. Već se više puta pokazalo kako je razgovor idealno rješenje kako bi vi i vaš partner imali spolni odnos o kakvom ste maštali. Naravno da nećete razgovarati neposredno prije odnosa, nego ranije kada osjetite da je vrijeme za takav razgovor.

U seksu uživajte maksimalno. Svaki dio vašeg tijela može vam pomoći da doživite vrhunac. Tijekom spolnog odnosa ne trebate se samo orijentirati na genitalije. Bitno je pozabaviti se sa drugim dijelovima na tijelu partnera koji bi isto tako mogli dovesti do vrhunca.

Koliko god vam to zvučalo čudno, za nezaboravan seks jedan od najvažnijih faktora je prirodan miris vašeg tijela. Kozmetika je bitna i može samo pomoći, no vodite računa da ponekad vašem partneru više odgovara vaš prirodni miris, odnosno miris kože u kojem uživa.

Ako već niste počnite doživljavati seks kao samo još jednu stepenicu više za produbljivanje odnosa. Osim spolnog nagona tu prije svega treba ubrojiti i emocije, bez kojih nije moguće zamisliti ostvarivanje lijepog intimnog odnosa.

Foto: krivenko/Shutterstock