Kako prepoznati sexualno zadovoljnu i ispunjenu ženu

Zadovoljna djevojka, Foto: Sheftsoff/Shutterstock

Mislite da vaša djevojka nije zadovoljna seksualnim životom i da niste baš pretjerano dobar partner za nju? Pokušajte proučiti sljedeće savjete kako biste dobili jasniju sliku o tome kako se vaša partnerica osjeća. Prema njezinom ponašanju moći ćete zaključiti ako nešto ne valja.

Ona želi još

Prema dobivenim rezultatima pokazalo se da se većina žena u krevetu zabavlja i nekoliko puta tjedno, međutim nekolicini ni to nije dovoljno.

Svjesna je svoje privlačnosti

Seksualno zadovoljne pripadnice ljepšeg spola ne pate od osjećaja manje vrijednosti. One su samouvjerene i imaju veliko mišljenje o sebi. Svaka četvrta ispitanica smatra da je privlačna svome partneru.

Ona uvijek kaže što želi

Zadovoljne žene znaju što žele u krevetu, a u osamdeset posto slučajeva će to i reći svome partneru. One koje smatraju da se ne seksaju dovoljno nisu toliko opuštene i boje se priznati kakvi dodiri ih najviše uzbuđuju. Jednostavno se srame otkriti neke svoje skrivene fantazije.

Orgazam im nije važan

Premda se smatra da niti jedna žena nije zadovoljna ako ne doživi orgazam, pokazalo se da to nije istina. Većina ispitanica je priznala da uživanje u seksu ne znači samo doživljavanje onog čarobnog trenutka. Naravno, da će tada zadovoljstvo biti veće, ali nije nužno. Ponekad im maženje i strastveni poljupci odgovaraju puno više nego sam seksualni čin.

Veličina penisa nije važna

Samo sedam seksualno zadovoljnih djevojaka smatra da je veličina penisa važna, dok ostale smatraju drugačije. One tvrde da postoji niz drugih načina za postizanje nezaboravnog vrhunca, a uglavnom je to strast.

Foto: Sheftsoff/Shutterstock