Sex poze za žene – savjeti za eruptivan i nezaboravan orgazam

sex poze

U slučaju da se ne možete sjetiti kada je to bilo kada ste osjetili taj čaroban trenutak, a naravno da to ne želite priznati svom partneru, jer ga ne želite povrijediti, bilo bi najbolje posegnuti za nekom novom pozom.

Seks s vibratorom

Iako je vibrator pomagalo koje najviše pomaže osobama koje su same i koje se pokušavaju prisjetiti svih slasnih trenutaka koje su proživljavale sa svojim partnerom, moguće ga je upotrijebiti sa partnerom kao dodatak svom seksualnom životu. Ako niste znali vibratorom možete stimulirati klitoris i sve druge dijelove tijela. Poigrajte se malo sa partnerom.

Doggy style

U poznatoj psećoj pozi nema kontakta očima zbog čega je brojni parovi vole. Radi se upravo o tome da je uzbuđenje cijelo vrijeme na vrhuncu. Iako je partner taj koji diktira tempo, pokušajte mu svojim pokretima pokazati što vam najviše odgovara.

Na muškarcu

Žene najviše odabiru upravo ovu pozu iz razloga što mogu diktirati tempo, a pored toga užitak dobivaju na više mjesta. Ne samo što na partnerovoj stidnoj kosti mogu stimulirati klitoris, nego ujedno mogu uživatu u partnerovom igranju njihovim grudima. Radi se o istovremenoj stimulaciji na dva mjesta.

Sve što morate znati o penetraciji

Žene koje tvrde da im nije ugodno tijekom spolnog odnosa su one koje se nisu stigle dovoljno navlažiti. Treba imati na umu kako seks nije mehanički proces, a samim time i postupak vlaženja.

Foto: Vasilchenko Nikita/Shutterstock