Seks u vodi – savjeti i upozorenja

seks u vodi

Ljubitelj ste avantura i želite malo začiniti svoj seksualni život? To nije problem potrebno je samo malo mašte kako bi realizcaija bila moguća. Međutim ako ste došli do rješenja za spolni odnos u vodi, malo razmislite.

Naime pokazalo se kako voda baš i nije najbolje rješenje budući da se tijekom odnosa stvara trenje koje može dovesti do ispiranja prirodnih lubrikanata sa ženinog tijela. Kako vam se to ne bi dogodilo najbolje je namazati unutrašnjost vagine lubrikantom koji se ne otapa u vodi.

Seks u vodi predstavlja probem i zbog sigurnosti. Želite li prakticirati siguran seks trebate znati kako je to u vodi malo teže izvesti. Naime radi se o tome kako su kondomi premazani slojem lubrikanta koji se može rastopiti u vodi. Zbog toga može biti manje ugodan kako za muškarca tako i za ženu.

Postoji nekoliko lokacija za koje se partneri odlučuju.

U bazenu

Javni bazen i nije najbolje rješenje budući da se ne možete sakriti, a da vas drugi ne prijave i da ne završite u zatvoru. No osim toga problem leži i u samom kloru koji kod nekih žena može dovesti do alergijske reakcije.

Rješenje lezi u kompromisu. Pokušajte sa oralnim seksom, s tim da jedan partner sjedi na samom rubu bazenu dok se drugi nalazi u vodi. Naravno to vrijedi ako je bazen privatan, gdje nema opasnosti od nepoželjnih pogleda.

U prirodnim vodama

Jezera, mirne rijeke i mora mnoge mame na seks, no priroda nije uvijek blaga prema ljubavnicima. Slana voda neugodno nadražuje vaginu, a pijesak se unatoč brojnim mjerama predostrožnosti zavlači u neželjena mjesta.

Pijesak može kriti i oštro kamenje, krhotine od stakla i drugo smeće. Najmanje je opasno seksanje uz vodu, na debelom pokrivaču, no ako ste avanturist koji želi ludovati u dubljoj vodi, pobrinite se da i vi i partner imate uporište za noge i provjerite koliko su jake podvodne struje.

U kadi ili pod tušem

Ako je kada dovoljno velika, mnoge su mogućnosti otvorene. I mala kada omogućuje neke položaje, primjerice sjedeći ili klečeći. Tuš dopušta stojeći seks, ali pripazite na opasnost pada. Pad u kupaonici čest je uzrok smrti ili invaliditeta. Ako planirate čest seks pod tušem, ugradite čvrstu polugu za koju se možete uhvatiti tijekom seksa ili običnog tuširanja.

Oprez od životinja

U prirodi je prisutna i opasnost od gmizavih, bodljikavih ili štipavih stvorenja. Naravno da to vrijedi i za mjesta kao što su šumarci i proplanci. Pripremite se za susret sa pokojom životinjom, jer ipak ste vi na njihovom terenu.

Dovoljna je i predigra

Ako vam se čini da je seks u vodi prezahtjevan i preriskantan, možda će vas zadovoljiti vodena predigra u vrućoj kadi ili jezercetu. Kad se namočite i osušite, prepustite se čulnim užicima na staromodnijem, ali udobnijem mjestu.

Foto: Stephen Orsillo/Shutterstock