Ženski rokovnik za svaku modernu ženu

ženski rokovnik
Ženski rokovnik, Foto: Anna Hoychuk/Shutterstock

Teško je zamisliti dobro planirano vrijeme bez pomoćnog aparata koji će vam u svemu tome pomoći. Danas pored svih pametnih telefona koji u sebi imaju opciju rokovnika pomoću kojih se možete i dalje orijentirati, još uvijek je puno onih žena koje pored sebe žele imati klasični rokovnik sa određenim datumima, mjesecima i svim ostalim poljima.

Najbolje od svega što u jednoj maloj knjižici možete imati detaljno razrađen plan koji će vam pomoći da se ne pogubite.

Ženski rokovnik ili planer dio je svake moderne žene koji na svoj sofisticirani način zadovoljava sve njene potrebe. Od raznih modela nude se oni prilagođeni mlađima i modeli namijenjeni poslovnim ženama čijih 24 sata na dan mora biti isplanirano do zadnjeg detalja.

Za mlađu populaciju dobro je izdvojiti šarene primjerke rokovnika s različitim crtežima i fotografijima slatkih životinja. Svaki list u tom planeru nudi posebno predviđen prostor gdje se mogu pisati razni komentari i planovi. Dolaze u tvrdim i polumekim koricama.

Za malo ozbiljnije dame tu su kožni planeri s posebnim olovkama koje imaju svoj pretinac tako da ih uvijek možete koristiti kada vam god zatreba. Osim olovke svaki malo ozbiljniji planer ima posebne pretince za kartice i posjetnice te isto tako pretinac gdje se može odlagati sitan novac.

Pored raznih pretinaca najbitniji su posebno označeno dani tako da svaka žena može voditi računa o svim posebnim događajima koji su od određene važnosti. Najbolje od svega što brojni rokovnici imaju i tablice pomoću kojih žena može voditi računa o menstruaciji i plodnim danima.

Organiziranje raznih obaveza i drugih aktivnosti ne bi bilo moguće bez te male knjižice. Prema posljednje provedenim istraživanju pokazalo se kako rokovnike zaista najviše koriste upravo žene, što i nije čudno obzirom da su muškarci ti koji neke stvari vole memorirati u svojoj glavi.

Pored uobičajenih rubrika rokovnici danas imaju i neke korisne informacije. Čitajući ga možete doći do mnogih informacija i naučiti puno toga, a najbitnije što u mnogima postoje ilustracije samopregleda dojke. Osim svjesnoti o raku dojke, u planerima se nalaze i druge važne obavijesti.

Autor: S.Š. Foto: Anna Hoychuk/Shutterstock