Gloria časopis

gloria časopis
Gloria časopis, Foto: gloria.com.hr

Kada se govori o Gloriji, tada se misli na life style magazin za žene, muškarce i obitelj. Časopis koji obuhvaća danas gotovo sve teme koje bi nas trenutno mogle zanimati, bilo da se radi o najnovijim događanjima u Hollywoodu, našoj domaćoj celebrity sceni, najnovijim modnim trendovima.

Ono što je dobro kod Glorie što ima puno rubrika o savjetima za naše zdravlje, obitelj i nas same. Znači nije prvenstveno okrenuta trač rubrikama, nego nas nastoji držati ukorak sa najnovijim događanjima, bilo od vijesti u svijetu mode, filma, glazbe itd.

Ono što bi većinu žena moglo zanimati je zanimljiva rubrika posvećena događanjima s kraljevskog dvora, što trenutno rade moderni prinčevi, princeze, kraljevi i kraljice 21. stoljeća.

Pored Glorie, pokrenuta je i Gloria Glam prvenstveno usmjerena na visoku modu, možemo ga nazvati luksuzni časopis.

Dok je Gloria usmjerena na šire čitateljstvo sa različitim rubrikama i pričama iz svakodnevnog života, Gloria Glam ide ciljano na čitatelje koji su više okupirani modnim svijetom, kojima je moda ne posao nego i stil života.

Gloria je dugo vremena bila jedini časopis tog tipa i kao takva nas dugo zabavljala svojim komentarima i pričama koje su njihovi novinari donosili iz cijelog svijeta. Kasnije su se pojavili i drugi časopisi sa istom tematikom samo malo drugačijim stilom.

Ali kada usporedite vidjet ćete da je Gloria i dalje najopširniji life style magazin koji se ne bavi samo nagađanjima koje smo čuli od nekog drugog, nego i pravim životnim problemima koji muče ljude kao što smo mi.

Znači ne može se reći da su žuta štampa, nego časopis koji nas pokušava držati u toku s najnovijim stvarima koje se događaju oko nas, iz bilo kojeg područja.

Odlučite se, Gloria ili Gloria Glam, za svakoga ponešto.

Autor. S.Š.  Foto: gloria.com.hr