Veza s oženjenim muškarcem

veza s oženjenim muškarcem

Što znači veza s oženjenim muškarcem? Iako se sve žene groze na pomisao da ih dragi vara, da ima drugu ili da želi imati drugu. Nekako nikad ne razmišljamo o tome kako se dogodi da žena pristane na vezu s oženjenim muškarcem.

Kako je to biti druga žena i zašto jedna od nas pristaje prouzrokovati toliku bol drugoj ženi, prečesto čak i poznanici ili prijateljici? Postoji više razloga zašto dolazi do prevare.

Najčešći razlozi prevare

Ona je nesigurna

Neke žene jednostavno se prepuste odnosu s muškarcem ili ga čak zavedu iz svog osjećaja nesigurnosti. Ona nema dovoljno samopouzdanja i kada vidi da ju želi neki muškarac ona ga mora imati da nadoknadi svoju nesigurnosti i nedostatak samopouzdanja, takve žene zapravo treba žaliti.

Veza s oženjenim muškarcem može se dogoditi svima, ali realizacija tog odnosa ili bilo kojeg zabranjenog odnosa ne bi se trebala događati tako lako. Svatko tko je dovoljno odrastao i sposoban razmišljati može shvatiti posljedice i bol koju će prouzročiti svojoj partnerici.

Ljubomora u braku

Ukoliko ona nema sreće u ljubavi a svakodnevno susreće oženjenog muškarca koji je gotovo pa savršen neće joj dugo trebati da pomisli kako bi ga mogla preoteti.

Ukoliko taj muškarac nema dovoljno jak karakter, a kada je u pitanju želja druge žene upućena muškarcu teško se bilo koji od njih odupre. Možda ovo zvuči kao opravdavanje za muškarca ali nije. Svaki odrasli oženjeni muškarac trebao bi imati dovoljno pameti i hrabrosti odbiti i najljepšu ženu na svijetu.

Monotonija u vezi

Često se preljubi događaju jer veza između supružnika postane monotona, tu se vrlo lako prišulja druga žena ili drugi muškarac. Ali kada je slobodnoj ženi dosadno a na vidiku vidi tipa koji joj se sviđa i nije opterećena moralnim vrijednostima ona je sposobna uništiti tuđi brak bez da trepne.

Ona ne zna da je on oženjen

Iako se čini kao nešto malo vjerojatno vrlo lako se može dogoditi da žena uopće nije svjesna da je u vezi s oženjenim muškarcem. Mnogi muškarci koji rade na terenu, u drugoj državi ili gradu vrlo lako se predstave kao slobodni i započnu avanturu za koju ne zna niti jedna žena.

Ukoliko saznate da vas dragi vara, prije nego što napadnete njega ili drugu ženu zadržite hladnu glavu na trenutak i prvo saznajte sve činjenice. Treba znati kako postupiti dođe li do preljuba te kako brzo preboljeti prevaru.

Nije neko opravdanje ako se druga žena doslovno bacila na vašeg muža, ali opet dovoljno je da razmislite kako bi se vi ponijeli u situaciji da vas kontinuirano zavodi zgodni muškarac i bi li ostali hladne glave tako lako.

Autor: J.S., Foto: CREATISTA/Shutterstock