Kako prepoznati ljubav svog života

ljubav života

U vezi ste, zaljubljeni ste i sve se odvija onako kako i treba? U njemu ste pronašli oslonac, ljubav, prijatelja i savjetnika? Ne možete zamisliti kako bi vaš život više funkcionirao bez vašeg partnera, no ipak nekad razmišljate je li to ljubav. Slijede znakovi koji će poznati prepoznati ljubav.

Ako se prepoznajete u sljedećim rečenicama, onda ne morate više sumnjati, jer vaša ljubav je uistinu prava i iskrena.

Razumijete se pogledom

Nije bitno ako se nekad znate i par puta dnevno porječkati oko sitnica, nema para koji se ne svađa. Uostalom, bolje je odmah reći što vam smeta i nervira vas, nego skupljati dan po dan, pa kad to naraste u nešto ogromno, istresti sve partneru u lice. Mali problem – mala svađa, veliki problem – velika svađa koja zna rezultirati i prekidom!

No, kada ste u društvu i javnosti, dovoljno je da se pogledate i odmah znate što vaš partner misli i kako mu je. Ne, to ne znači da mu čitate misli, znači da ga toliko dobro poznajete (i on vas) da bez riječi znate na čemu ste!

Želite iste stvari

Ne mora značiti da morate o svemu isto razmišljati, ali ako vi želite obitelj, a on ne, ili vi želite živjeti na moru, a on ne, onda je sve jasno. To su jako bitne stvari da biste samo maštali o tome da će se kod njega promijeniti.

Možda se s vremenom i promijeni njegov ukus za izbor odjeće, ali da će se životno važne stvari, poput imati djecu ili ne, mijenjati, malo je utopistički! Ali ako znate da želite djecu i isti grad za življenje, sve ostalo je manje bitno. Jer za sve ostalo tu ste da se dogovorite.

Sve želite dijeliti s njim

Svaki svoj uspjeh, svaku dnevnu anegdotu, baš sve što ste doživjeli, želite podijeliti s njim, njemu prvom jedva čekate reći. Isto tako i on vama. To je znak da vam je bitno što ono drugo ima reći o tome, da vam je bitno mišljenje onoga drugoga i da znate da će vaše uzbuđenje podijeliti s vama, iako je možda riječ o tome da ste dobili 20 kuna na lutriji.

Funkcionirate na dnevnoj bazi

Za bilo kakav dogovor, tu je. Kad su bilo kakve stresne i krizne situacije, samo jedna njegova rečenica će vas smiriti. Sam njegov umirujući pogled, čini vam da se osjećate sigurnijom. On je vaš oslonac, i to je jako bitno. Sve probleme možete zajedničkim snagama riješiti i taj osjećaj sigurnosti se stječe samo u čvrstim i iskrenim odnosima!

Ukoliko ste svoj odnos prepoznali, onda vam možemo samo čestitati jer očito ste našli svoju drugu polovicu. Čuvajte svoju vezu i ulažite u nju, jer ne zaboravite da se u svaki odnos uvijek iznova treba ulagati, a pogotovo ako se radi o osobi koja će biti vaš suputnik kroz životno putovanje.

Autor: Tajana, Foto: Deklofenak/Shutterstock