Venerin brežuljak

sretna djevojka

Kada pomislite da ne postoji više ništa što bi čovjeka moglo iznenaditi, uvijek se pojavi nešto što nas uvjeri kako nije dobro razmišljati na taj način. Nije to ništa loše i posve je logično da bi bilo dosadno da u životu nema promjena.

Što znače te promjene? To nisu samo mijene u svakodnevnom životu čovjeka kao što je promjena posla, drugo stanje, selidba u neki drugi grad ili putovanje… Promjene mogu biti i trendovi kojima ne pogoduju samo trendeseterice nego i svi ostali koji su željni unijeti nešto novo u svoj život.

Bilo da se radi o novoj boji kose, ekstenzijama za trepavice, frizuri, potpuno je svejedno samo je važno da je osoba sretna i da se nakon novog izgleda osjeća kao preporođena osoba. Novina se može odnositi i na dio tijela koji se ponekad zaboravi.

Postoje žene koje ne razmišljaju samo o novoj dužini kose, nego i o intimnom području. Venerin brijeg je područje na tijelu koje obuhvaća dio između velikih usana i ruba gaćica.

Unatoč tome što mnoge djevojke i žene odlaze na tretmane trajnog uklanjanja dlačica, a što je najviše prisutno u vrijeme ljeta kada su plaže krcate, postoje i druge pripadnice nježnijeg spola koja razmišljaju o tome da se pozabave estetskim pitanjima kada se govori o njihovom tijelu.

Umjesto trajnog uklanjanja dlačica, puno je onih koji žele obaviti presađivanje dlačica s kose na područje brijega. Za uspješan postupak potrebno je najviše do dvije tisuće vlasi. Radi se o dlačicama koje nisu stidne i zbog toga se drugačije ponašaju. One rastu brže, ali su ljepše i mogu se bolje oblikovati.

Za razliku od klijentica koje se bave presađivanjem dlačica, postoje one koje više zanimaju promjene do kojih može doći uslijed starenja, trudnoće, ali i gubitka kilograma. Što se može dogoditi s brežuljkom u tom trenutku? Ono se može povećati, a zbog čega su mnoge žene zabrinute izgleda li taj dio tijela još uvijek dovoljno privlačno.

To je glavni razlog zašto odlaze po savjet kod estetskog kirurga koji im taj dio može ponovno uljepšati i da se one osjećaju dobro u svom tijelu. Kada se odluče na estetski zahvat, kirurg izvodi “Pubic Lift” te zateže i smanjuje kožu.

Ono što se nekada nazivalo samo “komadom mesa” sada je postalo važnije i nešto sa čime se zabavlja sve veći dio populacije. To je još jedan dokaz više da ne treba ništa zanemarivati, a kada je u pitanju ljepota ona dolazi s više strana i sve su podjednako važne.

Autor: S.Š., Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock