Veliki vodič za ženski orgazam – kako postati majstor

Opušteni par u krevetu, Foto: George Dolgikh/Shutterstock

Ženski orgazam za muškarce će vjerojatno zauvijek predstavljati nešto mistično i nedostižno, pa čak i neshvatljivo. Zapravo, to baš i nije tako, ali postoji nekoliko stvari koje bi muškarci trebali znati o ženskom orgazmu. Žene znaju često reći da se muškarci trebaju potruditi i dati ženama vremena kako bi postigle orgazam.

Imate cijelu noć

Koliko god su muškarci opterećeni da izdrže duže u krevetu, toliko su žene opterećene da svrše što prije. Mnoge to čine upravo zbog vas – boje se da vam ne povrijede ego jer im treba duže do orgazma. A vi biste to mogli shvatiti osobno – niste dobri. Pa glume. No ženski orgazam ovisi o brojnim faktorima.

Vi ste samo jedan od njih. Recite svojoj dragoj da imate zajedno cijelu noć. Neka se opusti i uživa u svakom djeliću vaše seksualne igre. Također se nemojte ni vi opterećivati koliko ćete izdržati. Neka seks bude opušten. I da, studije pokazuju da je prosječnoj ženi potrebno od 15 do 40 minuta da doživi orgazam. Je li vam se negdje žuri?

Zavedite je svojim talentom

Najbolji seks započinje puno prije nego se skine odjeća. Vaš talent može biti itekako veliki afrodizijak. Prema istraživanju provedenom na Kinsey Institutu žene se podsvjesno pale na muškarčev talent ili talente. A to može biti svašta – od vašeg famoznog pjevanja karaokea, do izvrsnog kuhanja, ili odličnog spravljanja koktela. I humor je također talent. Jednostavno – zavedite je svojom osobnošću.

Kad je gola, padaju komplimenti

Žene se brinu oko toga kako izgledaju dok su gole. Tijekom ljubljenja, maženja, seksa i oralnog seksa. Da, sve u svemu su itekako opterećene. Stručnjaci naglašavaju da se tolika fiksacija tijelom smanjuje s iskustvom. No koliko god ona imala iskustva, opustit i napalit ćete je komplimentima – o njenim grudima, struku, guzi, nogama, kosi… Ma što god vas pali na njoj!

Nježni s grudima

Kada započnete s predigrom budite u početku itekako nježni s njenim grudima. Nisu osjetljive samo bradavice. Nježni dodiri, poljupci, lizanje i češkanje – sve je dopušteno. Što ona postaje napaljenija to sve više krvi kola u bradavice. One se ukrućuju i postaju čak i tamnije. Onda znate da ste na pravom putu.

Savršen manualni rad

Većina žena kada je takozvana ručna stimulacija u pitanju vole lagani start. Klitoris je naime u samom početku često preosjetljiv za jači stisak i brži ritam. Zbog toga započnite polagano. Lagano kružite oko klitorisa i njenih stidnih usana. Sačekajte dok se navlaži, onda možete prstima lagano prodrijeti u nju. Imajte jedno na umu – većina žena svršava zbog stimulacije klitorisa.

Zbog toga neka vaši prsti povremeno uđu u nju, čisto kako bi bilo zanimljivo. No bez stimulacije klitorisa nema ni orgazma. Kružite oko klitorisa, mnogim ženama je lijeva strana pored klitorisa itekako osjetljiva. Kada je ona dovoljno vlažna znate da je vrijeme za bržu akciju.

Prstima oslobodite klitoris (ili ako niste vješti učinite to s drugom rukom) i dražite ga – brže, sporije, kružnim pokretima, s lijeva na desno – budite maštoviti. I osluškujte kako ona reagira na pojedini pokret. Onda ćete znati što dovodi do uspjeha.

Mijenjajte svoj kut

Kada napokon krene akcija, budite kreativni i mijenjajte kut i jačinu penetracije. Istražite različite poze i načine ulaska u nju. Potrudite se pronaći famoznu G točku, koja je locirana par centimetara od ulaska u vaginu na prednjem zidu.

Kako biste je lakše locirati, učinite to prvo s prstima – tražite točku koja pod prstima djeluje kao nepce. No ako ni ne uspijete locirati G točku, nastavite dalje. Jer nije svaka penetracija za nju jednaka – što ste maštovitiji, to je seks bolji.

Multitasking

Kako biste joj povećali užitak, tijekom seksa dirajte njene najosjetljivije dijelove tijela. Tijekom seksa joj stimulirajte klitoris, dirajte joj nježno grudi, ljubite joj vrat. Na trenutak stanite i stimulirajte svojim penisom njen klitoris, pa onda nastavite dalje sa seksom.

Naučite osjetiti njen orgazam

Kada je oralni seks u pitanju nemojte samo tako navaliti. Koristite poljupce i svoj jezik ne samo na klitoris, nego i oko njega i na stidne usne. Po njenim pokretima kukova možete uočiti koji pokreti joj se sviđaju.

Većina žena, što je bliže orgazmu, počinje se blago gibati i trzati. Tijekom oralnog seksa nemojte zaboraviti i na prste. Kada joj uzdasi postaju dublji i brži, počne se trzati na pravom ste putu – samo nemojte stati. Jer u protivnom joj orgazam može veoma brzo nestati.

Držite se uspjeha

Naravno u seksu treba eksperimentirati i novi potezi i poze su uvijek dobrodošle. No kada ste jednom otkrili što vašu dragu dovodi do ludila, koristite to. To je siguran put prema njenom orgazmu. Možete se igrati okolo, no kada je finiš u pitanju, držite se onoga što vodi prema uspjehu.

Orgazam prije penetracije

Brojne žene nakon što dožive jedan orgazam prije same penetracije, dožive drugi puno lakše tijekom samog seksa. Zbog toga isprobajte – neka doživi vrhunac prije samog seksa i gledajte kako reagira na sami seks.

Foto: George Dolgikh/Shutterstock