Još bolja erekcija – što jesti i kako se ponašati

Zgodan muškarac na krevetu, Foto: Captblack76/Shutterstock

Postoji nekoliko načina kako se može postići bolja erekcija i donosimo vam par savjeta o tome što biste trebali jesti, a što izbjegavati ukoliko to želite postići. Neki od savjeta su općenito dobri za vaše zdravlje kao npr. prestanak pušenja i održavanje tjelesne težine.

Jedite kupine

Kupine su veoma moćno oružje kada je erekcija u pitanju. Najlakši način je da za doručak konzumirate marmeladu ili džem od kupine. Ovo voće sadrži jake antioksidante koji štite naše tijelo od slobodnih radikala. Vaš krvotok počinje bolje raditi, a za dobru erekciju je veoma važna prokrvljenost.

Zabrana pušenja

Pušenje ne samo da povećava rizik srčanih oboljenja i raka pluća, nego može itekako utjecati i na vašu erekciju. Pušenje povećava rizik začepljenih arterija za čak 50%, što naravno može voditi problemima s erekcijom.

Budite opušteni

Odmoriti se nije dobro samo za vaše psihičko zdravlje nego i za vaš seksualni život. Nemojte juriti uvijek sto na sat, nego se opustite. To će dobro doći vašoj erekciji.

Hrkanje

Hrkanje je znak mogućih problema s erekcijom. Uhvatite se u koštac s ovim problemom. Brojni su načini kako možete smanjiti ili u potpunosti ukloniti hrkanje.

Navalite na čokoladu

Dovoljno je dnevno konzumirati 45 g gorke čokolade, koja je odlična za dotok krvi vašeg mališana.

Pazite na kilograme

Pretilost može itekako utjecati na rad vaših hormona. Smanjuju se testosteroni što otežava stvaranje potrebne erekcije. Pazite na prehranu i bavite se sportom.

Moćna akupunktura

Postojeći problemi s erekcijom možete riješiti uz pomoć terapija akupunkture.

Vježbe za jaču erekciju

Najbolja vježba za bolju erekciju je stezanje mišića koje inače koristite za kontroliranje uriniranja. Stiskajte 18 puta mišice po 10 minuta.

Lijekovi

Ako uistinu ništa ne pomaže, porazgovarajte sa svojim liječnikom koji vam može prepisati određene lijekove koji mogu biti uistinu učinkoviti.

Foto: Captblack76/Shutterstock