Prezervativ ili kondom – mali savjeti koji i kakav izabrati

Prezervativ u džepu od traperica, Foto: cristi180884/Shutterstock

Ukoliko niste sigurni koji prezervativ bi odgovarao vama i vašoj djevojci pročitajte par savjeta u nastavku. Postoji čitav popis prezervativa za koje možda niste ni znali da postoje stoga si dajte truda i odaberite najbolji.

Primeros

Ovi kondomi iz bivšeg istočnog bloka, dolaze u “prekrasno” dizajniranim kutijama i treba ih koristiti jedino u slučaju krajnje nužde. Osjećaj prilikom korištenja ovih kondoma je ravan tome da ste na vaš visuljak navukli rukavicu za čišćenje WC-a. Debeli su i smrde, ali garantiraju dulji seks zbog nedostatka podražaja.

Durex Tingle / Pleasuremax

Kondom za mazohiste i sadiste. Ako želite da vas nešto hladi ili grije i svakako pecka tijekom seksa, svakako koristite ovaj “epohalan” proizvod. Ipak, posavjetujte se sa partnericom, jer je osjećaj obostran.

Durex Performa

Pravi kondom za početnike i one koji su malo zahrđali. Premazan je Benzocainom koji smanjuje osjet i odgađa ejakulaciju. Idealan izbor za igrače na duge staze.

Durex Extra safe

Odličan odabir za paranoike. Osim što je kondom pri dnu pomalo sužen, namazan je i antispermicidom pa ste i više nego sigurni da vas nitko neće povlačiti za rukav nakon devet mjeseci.

Trojan supra

Lagan, tanak, izdržljiv i nije od lateksa. Za sve one koji pate od alergijskih reakcija na lateks.

Durex Elite

Dodatno namazan lubrikantom, posebno mekan i rastezljiv, te dodatno širok i udoban. Definitivan best buy.

Trojan Magnum XL

Za sve vlasnike dugih cijevi. Anatomski oblikovan i premazan lubrikantom.

Foto: cristi180884/Shutterstock