Naušnice prema obliku lica

velike naušnice

Jedan od najvažnijih događaja kojem ćete prisustvovati je tu pred vratima. Haljinu ste odabrali, odlučili ste se koju ćete frizuru imati, cipele su već riješene, ali što je s naušnicama? Njih sigurno niste zaboravili, a ako i jeste onda je vrijeme da počnete planirati kako ćete ih iskombinirati uz svečani outfit.

Ajoj, sada ste opet u dilemi… Sada ne znate koje naušnice odabrati, a koje će se savršeno slagati s vašom haljinom i novom frizurom. Možete se prestati brinuti jer slijedi nekoliko savjeta koji će vam pomoći u vašem odabiru.

Prvo što možete učiniti je da pokušate odabrati naušnice koje će odgovarati vašem obliku lica. Provjerite koji oblik imate i bacite se na posao. Oblik lica je važan i presudan čimbenik po kojem ćete odlučiti.

Ako imate okruglo lice tada ne bi bilo dobro nositi okrugle naušnice, jer će vaše lice izgledati još zaobljenije. Za sve dame koje imaju izduženo lice morale bi izbjegavati dugačke naušnice. Odaberite pravi model i izađite van spremni za najbolju večer u svom životu.

Ovalno lice je najzahvalnije jer podnosi skoro sve. Na vama je samo da odabrane naušnice uskladite s određenom frizurom. Trokutasto lice je poznato po grubim crtama lica, a ako ih želite ublažiti posegnite za ovalnim ili malim okruglim naušnicama.

Sitne naušnice su kao stvorene za malo lice, a žene sa spomenutim oblikom neće pogriješiti ako se odluče za viseće naušnice i manje kolutove. Bilo bi dobro izbjeći predugačke naušnice, jer bi lice tada moglo izgledati disproporcionalno.

Oblici kao što su kockice i zvjezdice su kao stvoreni za sve one koji imaju četvrtasti oblik lica. Oni će na najljepši mogući način naglasiti vaše crte lica.

Sve žene koje imaju veliku glavu ne bi trebale stavljati male ili viseće naušnice. Za njih se preporučaju klipse ili naušnice koje podsjećaju na novčiće. Žene s malom glavom imaju više opcija na raspolaganju.

Sada kada ste napokon odabrali najbolji par naušnica, možete izaći van jer ste spremni. Sve je na svom mjestu i vaš izgled će očarati sve prisutne.

Autor: S.Š., Foto: Oleg Gekman/Shutterstock