Trudnička odjeća

trudnica u crvenoj haljini
Trudnica u crvenoj haljini, Foto: 2nix/Shutterstock

Nije nepoznanica kako trudnice već neko vrijeme više ne hodaju u širokim hlačama i majicama te naravno jednodijelnim kupaćim kostimima. Do nedavno nije bilo jednostavno pronaći komad odjeće u kojem će se trudna žena osjećati trendi i prije svega modno osvještenom. U dućanima su se uglavnom mogli naći modeli majica i hlača koji su se slobodno mogli kupiti i na muškom odjelu.

Danas pored dućana za trudnice, u mnogim drugim dućanima postoje police koje su predviđene samo za buduće mame. Stoga drage buduće mame, što čekate, zaputite se prema najbližem dućanu i uljepšajte si još malo više dane koji dolaze.

Prije same kupnje potrebno je voditi računa o nekoliko bitnih faktora kao što je materijal odjeće koju mislite kupiti. Bilo bi najbolje odabrati robu od prirodnog materijala koji će prije svega biti udoban za nošenje.

Nemojte zaboraviti na trudničke hlače kreirane baš za trudnice s posebnom mrežom koja se nalazi na području struka, a zbog koje možete nositi svoje hlače za cijelo vrijeme trudnoće, budući da se spomenuta guma širi i tako prilagođava vašem trbuhu.

Osim hlača svakako se preporučaju i suknje, gdje možete birati između različitih modela i boja. Za sve mlade dame koje se smatraju ljubiteljima tunika, slobodno ih nastavite nositi i za vrijeme trudnoće. Ne samo što ćete malo ublažiti veličinu svog trbuha, nego ćete ujedno postići i vedri mladenački izgled.

Za vrijeme vrućih ljetnih dana uvijek se preporučaju haljine od materijala kao što je lan. Naime poznato je kako upravo spomenuti materijal pomaže kod lakšeg podnošenja visokih temperatura i kod samog znojenja.

Ne samo što ćete postići određenu dozu elegancije, isto tako ćete se bolje osjećati i bit ćete zadovoljniji kao osoba.

Autor: S.Š., Foto: 2nix/Shutterstock