Kako odjećom prikriti višak kilograma

žena u crvenoj haljini

Kako biste nakon porođaja izgledali mršavije, ne morate se uvijek držati neke dijete i izgladnjivati. Mršavije možete izgledati i uz pomoć odjeće. Najčešće se žene izgladnjuju kako bi izgledale mršavije, ali to nakon porođaja nikako nije poželjno, te se u tom razdoblju morate zdravo i pravilno hraniti.

Prilikom odijevanja mnoge žene rade pogreške, te izgledaju deblje nego što jesu ili baš ističu ono što bi trebale sakriti. Kako bi se znale pravilno odijevati i prikriti svoje nedostatke, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Tako ćete primjerice mršavije izgledati ako ćete izbjegavati nositi žarku boju odjeće, te se odijevati u jednobojne kombinacije, koje imaju lagane i pastelne boje. Takve boje će vas učiniti mršavijima.

Nosite strukirano! Strukirana odjeća, poput strukiranih tunika, majica ili haljina će sakriti vaše nedostatke na području trbuha, a ako baš nemate u ormaru strukiranih majica, možete si pomoći i s tankim remenom, koji mora biti mat.

Prilikom kupnje raznih komada odjeće, važno je na koji način ih kombinirate. Pa tako na bočne strane oblačite tamnije stvari, dok na stražnje i prednje dijelove tijela oblačite svjetliju odjeću.

Kako bi istaknuli struk i izgledali izvanredno u svakoj prilici, savjetujemo vam da u ormaru imate obvezno jedan sako neutralne boje, koji treba biti kratki strukirani.

Tamnije hlače s visokim strukom, koje prate liniju tijela su idealne za žene koje imaju problema s viškom na trbuhu. Ovaj kroj hlača, će sigurno taj višak prikriti.

Osobe koje su jače građe bi trebale izbjegavate jarke i velike ukrasne motive na odjeći, jer će ih takvi motivi dodatno povećavati. Radije nosite manje ukrase, kako bi izgledali ljepše.

Haljine vrećastih i širokih krojeva nikako nisu za osobe koje su tek rodile, posebice ako prate gornju liniju tijela. Za vas su samo strukirane stvari!

Kako bi vizualno izdužili noge, najbolje je da nosite obuću u boji kože, koja po mogućnosti ima malu peticu.

Kako bi vaš gornji dio tijela izgledao utegnuto i prekrio nedostatke, odličan izbor su bodiji, kojih ne škodi imati nekoliko u ormaru.

Autor: A.Z., Foto: Ariwasabi/Shutterstock