Trendi štucne za svaku ženu

štucne na nogama
Štucne na nogama, Foto: Africa Studio/Shutterstock

Štucne su još samo jedan vremeplov koji nas je vratio nekoliko godina unazad. Unatoč činjenici kako se mijenjaju trendovi, a time i vremena činjenica je kako neke stvari ostaju konstantne, a neke se ponovno vraćaju. Tako je slučaj i sa čuvenim štucnama koje su se na svoj slatki i umiljati način odlučile prikloniti svim trendesetericama koje uvijek tragaju za promjenom stila.

Štucne su se ponovno vratile na velika vrata i na svoj način zakoračile u svijet najpoznatijih.

Svoj prvi veliki povratak pokazale su u svijetu vježbanja gdje više nije dovoljno pojaviti se samo u trenirci. I ovdje je dobro biti modno svjestan i iskombinirati odjevne predmete pomoću kojih ćete zasjati čak i dok sa sebe skidate višak kilograma. Najbolje idu u kombinaciji s tajicama.

Štucne su jednostavno kao stvorene za završetak na nozi svake žene odmah iznad tenisica, ili još bolje posebno prilagođenih papuča bilo za pilates ili za jazz dance. One kao da na sebi nose potpis sportskog outfita. Međutim kako se trendovi mijenjaju tako su i one našle put do casual outfita koji možete kombinirati za više prilika.

Svaka zima i svaka sezona kada kreće nošenje čizmi nov je početak za modni dodatak štucne. Zahvaljujući poznatim modnim kućama one se već neko vrijeme nose kao nastavak na brojne modele čizmi. Dakle dovoljno je navući štucne iznad čizmi kako bi se vidjele i malo ih naborati.

Spomenutim izgledom svaka žena dobiva svojevrsnu kombinaciju stilova, poput onih koji nose mlađe djevojke do stilova koji vole nositi malo starije dame. Štucne na čizme moguće je nositi na kavu s prijateljima, na posao, pa čak i za večernji izlazak.

Pored toga što se mogu nositi na nozi moguće ih je kombinirati s košuljom te majicom poludugih rukava. Svaka žena tako će pokazati osvještenost za modu i hrabrost za ponašanje prema nepisanim pravilima.

Autor: S.Š. Foto: Africa Studio/Shutterstock