Kako odabrati samostojeće čarape

mrezaste carape

Čarape su svima prijeko potrebne bilo da se radi o najobičnijim čarapama koje se oblače na tenisice i ostalu obuću, ili štrample koje se nose tijekom hladnih zimskih mjeseci kada je jednostavno nezamislivo izaći van bez barem nekoliko slojeva odjeće na sebi. Zaključak je više nego logičan i vidljiv, bez čarapa se ne može pa zbog toga postoji puno modela prilagođenih svakome.

Među raznim modelima koliko ih ima na tržištu svakako treba izdvojiti samostojeće čarape kao pravi primjer senzualnosti, privlačnosti i erotičnosti. Spomenuti model čarapa prilagođen je svim onim ženama koje se ne boje pokazati kako imaju svoj stav.

Za sve dame koje vole samostojeće čarape slijedi nekoliko korisnih savjeta koji bi im mogli pomoći oko odabira novog modela. Prije same kupnje treba imati na umu kako ne stoje svi modeli svakome podjednako.

Ako se izabere krivi model postignut će se sasvim suprotan efekt zbog kojeg će se svaka žena najmanje osjećati lijepo i poželjno, a više kao osoba koja ne sebi ima dio odjeće koji joj jednostavno ne pripada.

Prilikom kupnje treba uzeti dovoljno vremena i uvijek odabrati čarape koje trebaju biti čvrste i u kojima će svaka žena ugodno osjećati.

Za glamurozniji izgled uvijek se možete odlučiti za čarape s malo više likre s tim da treba imati na umu kako su one puno osjetljivije na kidanje od običnih čarapa. Isto tako bilo bi dobro izbjegavati naglašene detalje, najbolje su čarape bez uzorka.

Boja samostojećih čarapa treba odgovarati boji donjeg rublja. Ako niste sigurni uvijek se možete odlučiti za neutralnu boju. Za veličinu treba uzeti uvijek malo više vremena, jer nikako nije dobro izabrati model koji će biti neudoban.

U slučaju neodlučnosti uvijek se može posegnuti za pomoći izvana kao što su prodavačice u dućanu koje mogu dati koristan i konstruktivan savjet. Ipak kupujete za duži period nošenja. Odaberite najbolje za sebe.

Autor: S.Š. Foto: SipaPhoto/Shutterstock