Tankini, savršen kupaći kostim

tankini

Zašto ne biste ovog ljeta isprobali nešto drugačiji model kupaćeg kostima? Naime, modni trendovi neprestano se mijenjaju. Umjesto klasičnog bikinija ili jednodijelnog kupaćeg kostima, odaberite tankini. Što je zapravo tankini i zašto biste upravo njega ovo ljeta trebali obući na plažu?

Tankini je zapravo dvodijelni badić, iako bi se na prvi pogled pomislilo da se radi o jednodijelnom. Donji dio klasičan je kao kod drugih badića, dok gornji dio kupaćeg kostima izgleda poput majice na ramenice.

Ima nekih modela koji su bez naramenica. Oni su nevjerojatno privlačni, mogu se nositi i u šetnji gradom nakon kupanja. Izgledaju poput ljetnih majica pa nećete imati problema sa stalnim presvlačenjima na plažama ili kod bazena.

Imate li osjetljivu svijetlu kožu, savršeno vas štiti od štetnih sunčevih zraka i njihovih utjecaja, pružajući vam nesmetano trčkaranje po plaži, igru sa svojim najmlađima ili čitanje knjige u ležaljci na suncu.

Tankini je savršen ukoliko želite sakriti višak kilograma, a niste spremni na stroge dijete ili redovita vježbanja. Možda jednostavno niste imali dovoljno vremena tijekom proljeća, da skinete višak kilograma koji vam toliko smetaju.

Upravo zbog toga, tankini je vaš spasitelj na plaži. Sakrit će trbuščić i bokove, a istaknuti vaše grudi i obline kojima se ponosite. Mršavice će pomoću njega dodatno istaknuti vitku siluetu i duge, oblikovane noge.

Možete obući jednobojni tankini, ali ukoliko ste hrabriji, nemojte se bojati odlučiti za razne, zanimljive uzorke. Bili oni jednostavni, cvjetni ili upadljiviji animal print uzorci, budite sigurni da nećete proći neprimjećeno.

Privlačit ćete poglede kamo god krenuli. Cvjetni i čipkasti uzorci odgovaraju svijetlim ženama, plavušama i svjetlijim brinetama. Za razliku od njih, crnkama savršeno pristaju kupaći kostimi prugastih ili tigrastih uzoraka. Ističu njihovu tamnu put i stvaraju predivan kontrast koji je i više nego privlačan.

Stoga ovog ljeta, odmaknite se od klasike i usudite se biti drugačiji. Vjerujte nam, nećete zažaliti. Upravo suprotno. Toliko ćete zavoljeti tankini da mislimo kako se dugo nećete moći odvojiti od njega.

 Autor: D.Š. Foto: Jason Stitt/Shutterstock