Odjeća prema boji kose

roza haljina

Kako kupujete novu odjeću? Odabirete li ju prema trenutnom raspoloženju ili nečem drugom? Znate li da odjeću možete odabrati prema boji kose? Sada više nema nedoumica i dugotrajnog razmišljanja prilikom kupovine majice, hlača, haljine i drugih odjevnih predmeta.

Kakva je vaša boja kose? Ako ste brineta i njegujete ovu boju već duže vrijeme, onda će vas sigurno razveseliti vijest kako i za vas postoje najbolje odjevne kombinacije s kojima ćete zablistati na bilo kojem eventu.

Vama najbolje odgovaraju boje kao što su narančasta, smeđa i boja breskve. Trebali bi izbjegavati hladne boje i nijanse kao što su plava, siva i ružičasta jer u njima možete izgledati kao da ste bolesni.

Ženama sa smeđom bojom kose pristajat će sve kombinacije koje dolaze u zemljanim tonovima kao i nekoliko različitih nijansi žute i boje breskve. Iako je crna boja zahvalna jer ju možete kombinirati uz razne boje bilo da se radi o cipelama ili torbicama, brinete bi ju trebale izbjegavati jer može djelovati preteško.

Sve brinete sa smeđim očima mogu se poigrati sa spomenutim bojama osim onih koje imaju plave i zelene oči. One mogu birati između crvenih, zelenih i već spomenutih tonova.

Crna boja pruža određenu mističnost i zbog toga se mnoge žene odlučuju na bojanje kose u ovu boju. Ako ste i vi jedna od onih koja ima tamne vlasi, za vas su razigrane boje koje možete nositi tijekom cijele godine bez obzira na godišnja doba. Za vas su prekrasna plava, žuta, crvena i ljubičasta boja. Ukoliko su vaše oči svijetle, a kosa tamna pogrešan odabir bit će odjeća žute boje.

Plavuše se najbolje zabavljaju? Bez obzira na odgovor očito je kako će se najbolje zabaviti u odjeći bijele kave, maslinastim tonovima i nježno rozim. Nećete pogriješiti ako se odlučite za sivu, bijelu ili crnu boju. Bit će to lijep kontrast, a siva i bijela će vam podariti nježnost.

Crvena boja kose je ona koja privlači najviše pozornosti i zato treba biti oprezan tijekom odabira novog komada odjeće, haljine, suknje, hlača, košulje itd… Za vas su zemljani tonovi i mornarsko plava boja. Plava, crvena, smeđa, crna, znamo da nećete pogriješiti.

Autor: S.Š., Foto: InnervisionArt/Shutterstock