Kupaći kostimi za velike grudi

bijeli kostim

Nadamo se da ste već odabrale svoj kupaći kostim za ovu sezonu. Moderni su svakojaki oblici i boje. Možete birati između bikinija, dakle dvodijelnog kupaćeg kostima, jednodijelnog kupaćeg kostima ili pak njihovog hibrida, uvijek zanimljivog, monokinija.

Što se tiče uzoraka uvijek je pametno odabrati neke neutralne boje koje ćete kasnije moći nadograđvati sa šarenim pareom ili možda onim životinjskog uzorka. Veliki šešir i možda poneka ogrlica ako ste u hladu, garantiraju da ćete biti zapažene na plaži.

No baš kao i kod odabira odjeće za svaki dan, tako je potrebno uzeti u obzir svoju građu i tip tijela pri biranju kupaćeg kostima. Ako imate veliki višak kilograma sugeriramo jednodijelni i jednobojni kostim. Za mršavice su najbolji odabir oni bez naramenica sa trakom preko grudi, klasični bikini za sportsku građu, a monokini za one koje imaju lijepo oblikovana leđa i trbuh.

No što je sa djevojkama i ženama koje imaju velike grudi? Da, istina je, zavidimo im, ali svaka žena koja ima veliku košaricu objasnit će vam da su velike grudi puno zanimljivijie u teoriji nego u praksi. Žene s velikim grudima imaju problem pri izvođenju sportskih aktivnosti, vrlo rano ih počnu mučiti bolovi u leđima i imaju problem s pronalaskom prikladne odjeće, pa tako i kupaćeg kostima.

Ako imate velike grudi, skoncentrirajte se na pronalazak dobrog gornjeg dijela birate li dvodijelni kupaći kostim. Za vas su obični trokutići bikinija loš odabir. Radije pronađite dobar čvrsti gornji dio koji će pružati potporu i držati stvari na mjestu. Posebice je bitno obratiti pažnju na debljinu naramenica. Tanke niti bikinija mogle bi se odrezati ili previše pomicati pod težinom većih grudi, pa birajte one naramenice koje su barem centimetar debele i košarice koje mogu imati i žicu ili pojačane dijelove.

Dio grudnjaka na leđima također neka bude deblji kako bi pružio dodatnu čvrstinu. Uzmite u obzir da ćete skakati u vodu i skakutati po molu. Birate li jednodijelni kupaći kostim neka ima podporu ispod grudi kako one ne bi izgledale spljošteno i ovješeno. Najvažnije od svega je da se osjećate ugodno i pritom izgledate lijepo i ženstveno. Želimo vam ugodno ljetovanje.

 Autor: L.K., Foto: Yellowj/Shutterstock