Što je celebrity dijeta

stroga dijeta

Postoje mnoge dijete uz koje ljudi pokušavaju smršaviti i riješiti se svih onih kilograma zbog kojih nisu bili zadovoljni svojim izgledom. Neke dijete nisu toliko rigorozne i zahtijevaju malo odricanja, dok se za neke traži suglasnost liječnika. Slijedi celebrity dijeta.

Što je celebrity dijeta? Samo ime govori kako se radi o dijeti koju vole prakticirati slavne osobe koje viđate na pozornicama i na velikim platnima. Nije tajna kako slavne osobe posao koji imaju najviše duguju svom lijepom izgledu. Talent je važan, ali nije jedini faktor koji treba zadovoljiti.

Mnoge slavne osobe moraju težiti određenom cilju, a to je vitko i savršeno tijelo bez viška kilograma. Neki imaju sreću pa su rođeni s lijepim tijelom, dok se ostali moraju boriti s raznim dijetama.

Poznato vam je kako su glumci više puta morali proći kroz velike transformacije, pa su tako trebali dobiti po 15 ili 20 kilograma. Nakon što uspjeli i film je postignuo zadovoljavajući uspjeh, vrijeme je da izgube sve te kilograme. Tu na scenu stupa celebrity dijeta. Kako bi izdržali do kraja važno je da ostanete dosljedni do kraja.

Celebrity ili 3×6 dijeta je poseban režim prehrane koji traje tri dana. U čemu je tajna? Radi se o izladnjivanju te konzumiranju puno tekućine i vježbanju u obliku hodanja na duge staze. Kod ove dijete je važno da očistite organizam te konzumirate manje kalorija nego što ih uspijete potrošiti.

Važno je da ste što više na svježem zraku i da puno vremena provedete hodajući. Dok traje dijeta potrebno je piti vodu s dodatkom C vitamina ili možda zeleni čaj. Nažalost tijekom ove dijete nećete nikada biti siti, ali ni gladni.

Bilo bi dobro da u jednom danu konzumirate namirnice kao što su tvrdo kuhana jaja, 2 kuhana krumpira, 2 jabuke, 4 svježe mrkve, 2 rajčice, malo svježe salate i 1 bananu. Vrijeme kada ćete jesti nije važno.

Kako se ipak radi o dijeti koja traži puno odricanja i može predstavljati šok za organizam, važno je da se prije toga konzultirate sa svojim liječnikom. Samo vam vaš doktor može dati zeleno svjetlo kako bi bili sigurni da nećete ugroziti svoje zdravlje.

Foto: stefanolunardi/Shutterstock