Što dečki vole kod cura

muškarac i žena

Kod upoznavanje i stvaranja prvog dojma, dečki već slažu određene slike o curiu glavi. Iako se cure trude naglasiti prvenstveno sve svoje najbolje osobine, često ni one same ne znaju koje su to. Obično se jako trude oko izgleda, smatrajući da dečki na curama primjećuju samo lijepo tijelo tj. fizičke atribute.

Kod nedavnih internet anketa dečki su priznali što je ključno da bi uspostavili dublji odnos sa curom. Neke od navedenih stvari su prilično predvidljive, međutim, za neke druge nikada ne bi rekli da su im bitne da bi ih privukao suprotni spol.25

Pročitajte i proučite koje su to i sljedeći put u razgovoru s dečkom usredotočite se na njih!

1. Fizički izgled

Da, muškarci prvo primijete na ženi lijepo lice i lijepu kosu. To je prvi i početni dojam koji je bitan za nastavak upoznavanja. Ali nije jedini i nije ključan. Ipak, ono što oni prvo uoče je lijepa kosa. Privlači ih uredna, gusta i sjajna kosa. Oni misle da ona otkriva puno o vama, vodite li brigu o svom izgledu i sebi. Dakle, neka vaša kosa uvijek bude svježa, čista i lijepo njegovana. Tijelo neka vam bude uspravno jer to puno govori o vašem samopouzdanju što je muškarcima izrazito privlačno. Nitko ne voli pogrbljenu osobu koja šuti i ne zna što želi. Uspravite se i budite prirodne i opuštene. Muškarci će vas odmah primijetiti.

2. Lijep osmijeh

Muškarci će odmah uočiti i vaš osmijeh. Smijete li se i jeste li vedra osoba koja uživa u životu. Nitko ne voli sumorne i ozbiljne osobe. Bez obzira na izgled uvijek će prvo primijetiti veselu djevojku jer će smatrati da je ona opuštena i da s njom mogu pričati o svemu. Izbjegavajte smijanje bez razloga ili na silu jer to nije nimalo privlačno.

3. Iskrenost i suosjećanje

Pravi zreli muškarac da bi ostvario ozbiljnu vezu gleda i na ženski karakter. On poštuje iskrenu ženu koja će mu bez obzira na sve odgovoriti iskreno onako kako ona misli, ne razmišljajući i kalkulirajući oko daljnjeg razgovora. Kada se odnos već ostvario, muškarac će tražiti ženu u koju će moći imati povjerenje i kojoj će moći reći sve svoje probleme. Njima je bitno da imaju osobu koja će ih razumjeti bez obzira na važnost problema.

4. Dosljednost i prizemnost

Muškarci vole kada imate svoj stav oko neke određene teme o kojoj pričate te su još sretniji kada ste na njihovoj strani i kada ga branite kada ima poslovni problem ili problem s nekom osobom. Oni vole da žena stoji čvrsto na zemlji i da joj za ljubav nisu potrebni materijalni dokazi. Kada primijete da ženi nisu bitni pokloni, opustit će se i otvoriti te pokazati svoju najdublju stranu.

5. Unikatnost

Vole prirodnu ženu koja se ne boji svojih mana, a zna i svoje vrijednosti tj. vrline. Nitko nije savršen i to i muškarci znaju. Bitno im je da žena bude svoja bez maski i kopija.

Dečki su prilično jednostavni i bez pretjeranog filozofiranja odnose se prema curama, takvi su i u ljubavnom odnosu s njima, iako većina cura ne misli tako. Fizički izgled cura dečkima je bitan, ali ipak, da bi ostvarile neki dublji odnos, a u krajnjem slučaju i vezu, bit će vam potrebno mnogo više od lijepog lica ili sjajne kose.

 Autor: M.L., Foto: chaoss/Shutterstock