Romantika u vezi

romantika veza

Kada je riječ o romantici, svaka druga osoba misli kako se ona događa samo na početku veze. To je djelomično istina, no to stvarno ne treba biti tako. Večera uz svjećice, malena iznenađenja, itd. su sve sitnice koje hrane veze i održavaju ju na životu. U nastavku vam donosimo par savjeta kako napraviti da romantika u vašoj vezi ne nestane, ma koliko god dugo vaša veza trajala.

Svaka osoba ima puno obveza koje svaki dan mora obaviti i na kraju dana dolazi doma umorna, te nerijetko zapostavlja partnera. Ne smijete to dopustiti, morate u svoju vezu unijeti poneku romantičnu sitnicu kako bi svoju vezu održali na životu.

Parovi često griješe misleći kako je za romantiku potrebno puno truda i vremena, a uopće nije tako. Romantika je najljepša kada dolazi u malim sitnicama, poput zajedničkog plesa na kraju dana, ili opuštajuće kupke u dvoje, naravno sve to uz prigušena svijetla i upaljene svijeće.

Pokloni poput cvijeća ili bombonjere su već ofucani. Ukoliko vam muškarac pokloni cvijeće tako da vas iznenadi, morate priznati da je to već otrcana fora. Romantično znači da vam pokloni cvijeće uz lijepe riječi ili tekst, a bitno je i mjesto na kojem dobivate cvijeće.

Seks i romantika nisu ista stvar, te ih pokušajte ne miješati. Ukoliko ste romantični samo kako bi odveli partnera do kreveta, radite potpuno krivo. Romantika može dovesti na kraju do kreveta, ali na jedan potpuno drugačiji način, nego što je to sami seks.

Da je za romantiku potrebno puno novaca misle samo oni koji stvarno nisu nimalo romantični. Za romantiku nije potrebna niti jedna lipa, jer vezano za romantiku možete upotrijebiti sve stvari i događaje koji ne koštaju ništa.

Najčešće su žene te koje su romantične, ali to nije pravilo. Postoje i romantični muškarci, koji svakodnevno pokazuju svoju ljubav kroz milijun malih sitnica, a na ženi je da ih prepozna. Budite romantični svakog dana, trudite se što više pokazati partneru ljubav kroz razne sitnice, kako bi vaša ljubav svakim danom samo još više očvrsnula, i kako vaša veza nikada ne bi došla u zaborav.

Autor: A.Z., Foto: conrado/Shutterstock