Što cure vole na dečkima

dečko i cura

Ispred vas je zgodna djevojka, ali vi niste sigurni što učiniti? Nalazite se vani s prijateljima i onda odjednom baš kao u filmu ugledate ženu svojih snova. Kako postupiti i treba li djelovati odmah ili pustiti da i ona vas primijeti?

Koliko puta ste se našli u ovakvoj situaciji? Sigurno bi pomoglo da ste znali što cure vole na dečkima, a što bi vam pružilo prednost već na početku. Mnoge djevojke vole na početku biti nedohvatljive i vole kada i muškarac prihvati takvu igru. Djevojke vole kada se dečki dugo trude da dobiju potvrdan odgovor na pitanje hoće li se naći već idući dan.

Curama se sviđaju dečki s puno pozitivne energije i koji će ih samo nasmijavati ili barem na početku dok se upoznavaju i kada realan život sa svim problemima treba ostaviti za kasnije. Vole dobru šalu, a ne vole mrgude i one kojima je šala nepoznata riječ.

Djevojke vole kada ih se uvažava i kada se dečko smije i na njihove šale. Poštovanje i osjećaj da su kraljice i princeze nešto je što želi svaka djevojka bez obzira na godine. Ne treba zanemariti ulet.

Nije svejedno kako ćete joj pristupiti i hoćete li biti previše napadni. Neke djevojke ne vole kada im dečko samo priđe i bez imalo razmišljanja počne nizati kompliment za komplimentom. Postoje cure koje su sramežljive prirode i vole suptilniji pristup.

To znači da kada ste u društvu sa svojim prijateljima, izdvojite se i priđite joj sami. Ona će to znati cijeniti. Primijetite li da ne reagira najbolje na vaš ulet i da joj je neugodno, udaljite se jer očito ova cura nije za vas.

Cure vole kada su dečki uredni i kada paze na svoj izgled. Sigurno će im se svidjeti ako primijete da ste znali upariti košulju i hlače. Ne treba pretjerati pa pokazati da pred ogledalom provodite više vremena nego žena. To opet nije dobro. Budite originalni i naučite poznavati govor tijela jer on će vam reći puno toga i prije nego se odlučite na daljnje korake.

Autor: S.Š., Foto: auremar/Shutterstock