Najljepše poruke za laku noć

probodeno srce

Ne možete zamisliti odlazak navečer na spavanje bez da sms porukom posebnoj osobi do koje vam je stalo poželite lijepe snove? Ispucali ste već sve lijepe poruke iz glave i htjeli bi poslati nešto posebno, ali nemate inspiraciju? Želite da vaše riječi ostanu duboko urezane u pamćenje osobe kojoj poruku šaljete kao jedan mali znak ljubavi i pažnje.

Pogledajte neke od mnogih lijepih sms poruka koje možete poslati da bi poželjeli nekome ugodnu i laku noć.

Ponoć kada se spusti, prekrit će prozor tvoj, a po nebeskoj pomrčini šaljem ti poljubac svoj. Neka ti poljubac stigne na ono mjesto gdje ne mogu ja, neka ti šapne da volim te ja.

Svitanje bez tebe puno je praznine kada oblaci pokušavaju ispisati tvoje ime, a u kasnu i mračnu noć kada grad utone u san, čekat ću samo zbog tebe novi dan…

… neka ti svi skriveni snovi budu stvarnost, a stvarnost nekad ti kao san bude…

U mračnoj i tihoj noći kada srce strepi, sjeti se mene i moga lica, anđele moj. Ako te rastuže zvukovi gitare i ako te život gorko zaboli, sjeti se da uvijek postoji netko tko te jako voli.

Da sam tihi povjetarac i da imam njegovu moć, pokušao/la bih sletjeti na prozor tvoj da ti poželim sve najljepše za laku noć.

Bio/la bih postelja na kojoj toneš u san i jastuk na kojem otvaraš oči. Bio/la bih ti mala suza kada plačeš, najljepši osmijeh kada se smiješ, samo da sam pored tebe, da te gledam i da te ljubim.

Jedan poljubac šaljem ti na tvoje lice, lijepo spavaj najdraže sunce moje, jedan na usne tvoje, lijepo spavaj ljubavi. Na kraju, na vrat tvoj, laku noć želim ti anđele moj!

Ukrast ću noćas anđelima krila i odletjeti do raja. Za tebe ću ubrati najljepšu ružu i ostaviti je na tvojoj postelji, a poljupcima ću ti poželjeti lijepe snove.

Želim samo tvoje poljupce na svom tijelu, želim samo tvoje dodire na svojoj koži, želim zaspati pored tebe i probuditi se šapćući ti volim te.

Lijepa riječ, citat ili stih je nešto što će se lako urezati u pamćenje i biti najdražoj osobi vaša predivna gesta prije odlaska na spavanje. Budite originalni i ovim citatima duboko dirnite najdražu osobu prije nego što utone u san.

Autor: M.L., Foto: CURAphotography/Shutterstock