Kratka frizura, modni hit 2014.

kratka kosa

Kao i svake godine tako su i ove veliku pozornost privukle kratke frizure. Osim toga što su must-have na njih se odlučuje sve više poznatih dama sa crvenog tepiha. Pjevačice, glumice i ostale svjetske zvijezde odlučile su reći “Da” kratkim frizurama.

Žene koje su dosada imale dugu kosu, šišanje je veliki korak, a ako niste još uvijek spremne, bilo bi najbolje kada bi se odlučile za postupno šišanje. Samo ćete tako bez pretrpljenog šoka doći do promjene koju ste toliko željeli.

Kratke frizure nažalost ne odgovaraju svima, a osim boje očiju, tena i oblika tijela, u obzir treba uzeti i način života te vašu osobnost. Kratke frizure imaju mnoge prednosti, a vašem će licu dati oblik koji s dužom kosom teško možete postići. Kratka kosa će pomoći istaknuti crte lica te usne i oči.

Pogledajte najbolje frizure za kratku kosu.

Kratka kosa ima mnogo prednosti, a među njima je i jednostavno održavanje. Rijetko koja žena s dugom kosom pere kosu svaki dan, dok je s kratkom kosom to malo drugačije. Sušenje kose i spremanje frizure neće dugo trajati kao ni pranje kose.

Frizuru možete oblikovati uz pomoć voska ili kreme za kosu kako bi svojoj kosi dali željeni oblik. Mnogo je mogućnosti pa se poigrajte sa svojom kosom i napravite super frizuru.

Ako želite postići moderan izgled svoje lice možete istaknuti sa šiškama. Žene koje imaju prirodno kovrčavu kosu mogu istaknuti kovrče čak i na kratkoj frizuri.

Kraću kosu vole najviše nositi poslovne žene, jer tako pokazuju koliko imaju samopouzdanja i samouvjerenosti. Bez obzira koliko godina imate, vama će kratka kosa stajati odlično ako imate lice za takvu frizuru. Takve frizure moraju odgovarati vašem obliku lica, jer promjena neće biti onakva kakvoj ste se nadali.

Ako još uvijek ne znate je li vrijeme za promjenu, razmislite samo što ćete dobiti ako se ošišate na kratko. Šišanje će vas pomladiti, a puno je bolja promjena od bojanja kose te njeno izlaganje raznim preparatima.

Foto: puhhha/Shutterstock