Siva boja sjenila za oči

sivo sjenilo
Sivo sjenilo, Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock

Kako bi svaka žena izgledala što ljepše i njegovanije, ispravan odabir šminke vrlo je važan, čak i presudan. Sve su žene različite pa im zbog toga pristaje drugačiji make up i drugačije boje. Sjenila za oči nikada ne izlaze iz mode. Od decentnih sivih i bež boja, smokey pa sve do jarkih i šarenih boja, sve se nosi. Volite li razigraniji stil, zelene, plave i crvene prave su boje sjenila za vas.

Plava će boja naglasiti tamnije oči, dok će plave oči istaknuti smeđe te zlatne nijanse. Međutim, volite li više zagasitije i neutralnije boje, siva je pravi odabir za vas.

Idealnu boju sjenila za oči najlakše je odabrati obratimo li pažnju na boju kose i očiju. Lijepo naglašene oči odlično ističu ljepotu svake žene.

Siva boja sjenila jedna je od nijansi koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom i što svijetlijom puti. Zelenim očima pristaje siva jer je neutralna pa samo dodatno naglašava zelenu boju očiju.

Siva boja sjenila, jednako kao i ružičasta, idealna je za plavuše. Najbolje im pristaju ako ih kombiniraju uz crnu. Kako biste se našminkali u kombinaciji crne i sive, na cijeli kapak nanesite crno sjenilo, a sivo samo na rubove. Taj je look dosta izražen, uočljiv i upadljiv pa je idealan za večernji izlazak.

Za pomalo decentniji i poslovni look, nanesite sivo sjenilo preko cijelog kapka. Crni eyeliner ili olovka idealno će pristajati na to. Sivo je sjenilo vrlo svijetlo zbog čega ne traje dugo i nije postojano.

Često ga treba ponovno nanositi što predstavlja dosta posla, naročito ako nemate dovoljno slobodnog vremena. Kako bi vaše sjenilo što duže trajalo i bilo što postojanije, možete iskoristiti proizvod koji biste trebali nanijeti neposredno prije nanošenja sjenila.

Baza za sjenilo sprječava klizanje samog sjenila i čuva intenzitet boje. Ne samo da duže traje, sjenilo se i mnogo lakše nanosi.

D.Š. Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock