Široki remen ponovno u modi

bijeli remen
Bijeli remen, Foto: Gromovataya/Shutterstock

Jeste li znali kako modni dodaci mogu spasiti svaki oufit da ne izgleda dosadno i jednolično? Vrlo vjerojatno postoji malo osoba koje nisu znale da određeni modni dodaci mogu spasiti neke odjevne kombinacije, ako išta drugo mogu pojačati dojam ili razbiti monotoniju.

Ista situacija je i s raznim modelima remena koji na sebi svojstven način daju pravu čaroliju izgledu osobe koja ga stavi. U zadnje vrijeme puno se priča o širokim remenima koji su se ponovno vratili i zauzeli sam vrh modnih pista i najpoznatijih modnih krugova. Njihova najveća prednost leži u činjenici što se mogu prilagoditi skoro svakoj odjevnoj kombinaciji.

Međutim treba znati kako se svaki remen mora na savršen način uklapati sa odabranom odjećom. To znači ako odlučite biti malo više elegantni tada ćete odabrati kožni remen koji će nadopuniti cijelu priču.

U nastavku pogledajte kako sve možete kombinirati široki remen:

Kao što je rečeno na samom početku postoje razni modeli prilagođeni skoro svakom uzrastu i dobnoj skupini. Pomoću njega možete raditi čuda, bilo da želite suziti struk, ili čak vizualno produžiti noge sve je moguće.

Remen je odavno prestao biti dodatak čija je jedina uloga da drži odjeću na mjestu, odnosno da drži hlače kako ne bi spale, ili haljinu da bude na točno određenom mjestu kako ste zamislili. Unatoč svim tim pozitivnim promjenama postoje pravila kojih se i ovdje treba pridržavati.

Brojni stručnjaci složili su se kako nikako nije dobro stavljati remen previsoko te isto tako treba izbjegavati skrivanje tog istog remena. Njegova provotna svrha osim što ističe sve vaše prednosti je da se ujedno i vidi, jer je naglasak na pokazivanju kako znate biti modno osvješteni.

Pazite kako na sebe ne bi stavili previše modnih dodataka istovremeno. To znači ako ste se odlučili za široki remen izbjegavajte previše drugih ukrasa i pazite da na sebe ne bi istovremeno stavili i previše različitih boja.

Široki remen postao je dio svakog godišnjeg doba, pa ga se tako može preporučiti za svaku vremensku priliku. Dizajneri diljem svijeta dali su si u zadatk da pokažu razne odjevne kreacije koje mogu ići uz remen.

Pored toga što može ići u jesen i zimu nekako se ipak najviše preporuča za lijepe ljetne kombinacije uz neku haljinu od laganijeg materijala te možda traper jaknu koju ćete obući samo zbog dojma.

Autor: S.Š., Foto: Gromovataya/Shutterstock