Kako uskladiti naušnice i frizuru

viseće naušnice

Ponekad je zaista teško odabrati najbolju frizuru, odjeću i nakit. Jednostavno morate znati kako uskladiti sve modne dodatke, a da to izgleda savršeno. Neki imaju talent i to im uopće nije problem, dok ostalima treba više vremena.

Volite li nositi naušnice? Tada u obzir treba uzeti još jedan modni dodatak koji morate uskladiti sa svim ostalim. Kako uskladiti naušnice i frizuru? Razmislite prvo o svom obliku lica i što vam sve odgovara, a onda i o naušnicama i modelima koji će vam odgovarati savršeno.

Nakon što ste utvrdili kakav oblik lica imate, daljni korak će ovisiti o tome imate li kovrčavu ili ravnu kosu. Nije svejedno što ćete odabrati, vi jednostvano morate izgledati najbolje što možete kako bi se odlično osjećali, a i kako bi to primijetili i svi ostali.

Slijede savjeti koji će vam pomoći da se riješite nedoumica i odaberete najbolje naušnice za svoju frizuru. Ako imate kratku kosu, bilo bi najbolje kada bi se odlučili za diskretne modele ili kratke naušnice. Vaše uši su tada u prvom planu kao i naušnice i ne bi bilo dobro ako bi na sebe privlačili pozornost u negativnom smislu.

Za sve žene koje vole nositi podignutu kosu i takve frizure za njih su viseće naušnice. One su bogate, raskošne i kao stvorene za spomenute frizure. Podignuta kosa diktira određen stil, a to su elegancija i klasika.

Kosa srednje dužine podnosi skoro sve modele naušnica. To je dužina između brade i ramena. Ako želite svima pokazati kako ste kupili lijepe naušnice, bilo bi dobro kada bi kosu stavili iza uha. Tako će svi moći primijetiti vaš najnoviji modni dodatak.

Ono što je najvažnije je da stvorite sliku i pokušate ju realizirati. Kada ste napokon odlučili što ćete na sebe odjenuti i to sve nekako iskombinirati, vrijeme je da izađete van i pokažete svoju najnoviji look i svima ostalima.

Autor: S.Š., Foto: Oleg Gekman/Shutterstock