Mali trikovi za veliki seks

atraktivan mladi par
Atraktivan mladi par, Foto: Mayer George/Shutterstock

Postoji puno malih trikova kako možete zavesti svog partnera i pritom uživati doslovno u svakom dodiru i nježnostima. Istražite zajedno ono što najviše volite i potpuno se opustite kako biste doživjeli pravo seksualno iskustvo.

Kratka masaža

Dovoljno je samo nekoliko minuta masiranja da bi vaša seksualna želja došla do samog vrhunca. Nije loše uključiti još neke stvari kao što je čokolada, vanilija, ili neki drugi afrodizijak koji će doprinijeti boljem intimnom odnosu.

Komunikacija

U svrhu poboljšanja seksulanog odnosa nije potrebno potrošiti sate razgovora. Dovoljno je uzeti malo vremena kako bi svom partneru rekli što vas najviše uzbuđuje, odnosno što bi najviše htjeli da vam radi.

Vodite ljubav cijelim tijelom

Pogrešno je tijekom spolnog odnosa usredotočiti se samo na genitalije, odnosno na jedan dio tijela. Pokušajte se malo zaigrati i pozabaviti cijelim tijelom vašeg partnera. Tako ćete najbolje izbjeći monotoniju koja je uništila velik broj veza.

Oralni seks

Do orgazma postoje brojni putevi. Kao jedan se upravo navodi oralno zadovoljavanje oba partnera. Začinite malo seksulani život.

Maštanje

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije maštarila barem jednom u životu. Ako imate kakve seksualne fantazije slobodno to podijelite sa svojim partnerom kako bi oboje mogli uživati.

Izađite iz kreveta

Krevet nije jedino mjesto na kojem možete voditi ljubav. Želite li malo začiniti svoj odnos sa partnerom pokušajte se opustiti ia za seks iskoristiti neka mjesta u stanu na koja nikada prije niste pomislili.

Upalite svjetla

Ako ste dosada vodili ljubav u mraku, pokušajte upaliti svjetla i tako unijeti malo promjene u svoj intimni život.

Led

Led je jako dobar način za poticanje seksualne želje. Preporuča se da najprije osvježite svoje usne, a nakon toga i tijelo partnera.

Bez orgazma

Pokušajte tijekom spolnog odnosa ne razmišljati puno o samom orgazmu.Naime na taj način nećete biti opušteni i doživljaj neće biti pravi.

Bez kritika

Ako ne želite dodatne frustracije nastojte ne prigovarati partneru. Najbolje bi bilo lijepo objasniti što ne volite u krevetu. Ako ništa drugo porudit će se da vas ugodno iznenadi.

Foto: Mayer George/Shutterstock