Sex poze – netipične ideje za hrabrije parove

sex poze

Vi i vaš/a partner/ica avanturistički ste po pitanju seksa i seksualnih poza te uvijek tražite nove izazove? Postoji nekoliko netipičnih ideja ukoliko spadate u kategoriju “hrabrijih” parova. Nazivi možda jesu smiješni, ali užitak je velik ukoliko sve odradite kako treba.

Pobjednik

Položaj pobjednika je poza u kojoj se prije svega trebate opustiti i naravno uživati što ne treba posebno napominjati. Radi se o idealnom položaju za žene budući da dolazi do dodatne stimulacije ženskog spolnog organa. Pokušajte leći na bok gdje ćete jednu nogu podignuti i lagano savinuti u koljenu. Partner mora biti između vaših nogu.

Tronožac

Tronožac je idealna poza za sve one koji se ne boje probati nove stvari. Naslonite se na zid i stavite ruke oko partnerovog vrata. Jenom se nogom uprite u pod, a drugom ogrnite partnera. Mušakarac je taj koji diktira brzinu i ritam.

Jahač

Kod jahača potrebno je znati tko će preuzeti tu ulogu. U slučaju da je partner taj koji voli dominirati on će se nalaziti na vrhu. U obrnutom slučaju vi ste na vrhu dok je partner na leđima. Lagano se podižite i spuštajte.

Položaj iznenađenja

Ovaj položaj preporučamo partnerima koji najviše uživaju u divljem seksu. Partner je iza vas, a vi se leđima savijte prema podu. Rukom se pridržavajte, a on neka vas čvrsto drži za bokove. Ova poza inače više odgovara muškarcima jer kontroliraju cjelokupnu situaciju, a osim toga mogu prodrijeti jako duboko.

Foto: Lilya Espinosa/Shutterstock